img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alegeti o bancheta pentru masa din living

Alegeti o bancheta pentru masa din living

Persoanele care locuiesc la casa au marele avantaj de a delimita fiecare incapere in functie de intrebuintarea sa. Astfel, incaperea alocata living-ului trebuie sa serveasca ideea unui spatiu primitor si calduros pentru orice musafir. Ce-ar fi sa improspatati imaginea unui living doar printr-o simpla mutare? Aflati prin ce modalitate in acest articol.

 

Bancheta: functionalitate si stil in amenajari interioare

living modern
living modern

In amenajari living, punctul de atractie este redat fie de prezenta unei canapele, fie de masa. De data aceasta, puteti oferi o imagine diferita clasicelor living-uri pe care toata lumea le stie. Aveti posibilitatea de a inlocui scaune cu banchete pe ambele parti ale mesei, sau de a amenaja o singura bancheta. Inainte de toate, aveti grija ca bancheta sa fie in acelasi ton si stil de amenajare cu masa si scaunele din living.

Bancheta este un model functional si practic in amenajari interioare. Aceasta ofera mai mult spatiu la masa pentru musafiri decat clasicele scaune. De acum inainte nu va veti mai face probleme de numarul de persoane invitate.

 

living modern
living modern

Modele de banchete pentru living

Exista numeroase modele potrivite oricarui stil de amenajare. De asemenea, acest mobilier poate fi realizat la comanda, pentru a obtine un model unicat. In cazul in care living-ul este amenajat simplu, in tonuri naturale, optati pentru o bancheta din lemn care sa sustina vizual decorul. Pentru a inveseli atmosfera, condimentati incaperea cu cateva perne colorate asezate cu grija pe bancheta.

living modern
living modern

De asemenea, dacă scaunele sunt intr-o singura culoare, adaugati captuseala banchetei in acelasi ton cu scaunele. Astfel, veti obtine un living modern si echilibrat.

Modelul de bancheta nu trebuie sa fie neaparat drept. Exista si banchete curbate, care pot oferi personalitate oricarei mese.

Masa din living poate fi accentuata si prin amenajarea unei banchete tip coltar, care sa ofere loc spatios musafirilor vostri.

Ce parere aveti de amenajarea unei banchete pentru masa din living? Va surade ideea?

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/318.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/78.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/511.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/93.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar