img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alegeti culoarea perfecta in decorare: violet!

Alegeti culoarea perfecta in decorare: violet!

Culoarea este obtinuta din combinatia culorilor rosu si albastru, simbolizand uniunea dintre intelepciune si iubire, colectat toate impreuna. Daca starea de spirit este sumbra sau avem nevoie de idei creative sa nu ezitam sa ne bazam pe aceasta culoare.

culoarea violet in living
culoarea violet in living

In amenajarea biroului de acasa sa nu uitam ca violetul sa fie culoarea dominanta. Acest lucru stimuleaza creatia creierului si ne ajuta in concentrare. Nu in ultimul rand, ajuta la eliminarea durerilor de cap! Daca avem nevoie de idei bune, sa nu ezitam sa ne tinem pe violet.

Cum sa utilizam culoarea violet in casa? Violet, purpuriu, lila si levantica nu sunt cele mai populare din gama de culori, dar cu siguranta sunt culorile cele mai spectaculoase dintr-un trend de interior design modern.

violet in dormitor
violet in dormitor

Este una dintre cele mai elegante culori. Se potriveste cu o paleta larga de culori creand o atmosfera originala si foarte moderna. Este stilata si poate face ca interiorul casei sa arata uimitor, daca alegem, utilizam si aplicam in mod corect.

bucatarie violet
bucatarie violet

Merge foarte bine combinata cu alb, negru si chiar si cu bej, nu este nici prea intunecata, dar nici prea luminoasa, fiind, de fapt, perfect pentru a obtine un design modern atat intr-o camera cat si in toata casa. Este nevoie de curaj si incredere pentru a alege aceasta culoare, in orice versiune. Violetul este versatil. Nuanta ales gresit poate fi coplesitoare, dar nuanta potrivita ne face sa plutim in campul de lavanda…..

Doar cateva dintre caracteristicile despre culoarea violet:

culoarea violet in dormitor
culoarea violet in dormitor
  • combinatia cu auriu, crem si alb este perfecta,
  • potrivit in relatie cu piese de mobilier maro, albastru sau gri,
  • insufla caldura in zonele cu clima rece,
  • sugereaza umbra racoroasa in zonele cu clima calda,
  • in tonuri mai inchie este potrivit si pentru gusturile masculine,
  • adauga bogatie, lux si tentatia de lounge spatiului.

Daca ne decidem asupra folosirii culorii purpuriu, cel mai bine se potriveste pentru a decora dormitorul sau livingul. Aceasta culoare indrazneata nu este pentru toata lumea, trebuie sa avem o personalitate aparte, pentru a ne simti confortabili in fiecare zi.

Sursa poze: http://fancycribs.com/32711-35-light-and-cozy-purple-interior-design-ideas.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar