img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alegeti bulinele pentru un design interior vesel

Alegeti bulinele pentru un design interior vesel

Design interior cu buline este o alegere inedita in special pentru cei care sunt fanii anilor ’50. Este un model vintage, care ofera libertate in amenajarile interioare si isi poate gasi cu usurinta locul in orice incapere.

In functie de culorile alese, acest model poate fi pe gustul tuturor membrilor unei familii. Alegeti un design interior ce vi se potriveste cel mai bine si indrazniti sa adaugati un plus de nonconformism camerei dorite.


Creeaza contraste in design interior

 

design interior cu buline
design interior cu buline

Un perete alb si banal poate fi animat prin adoptarea acestui stil cu buline, de mici sau mari dimensiuni. Puteti sa va jucati cu culorile si sa alegeti nuante compatibile pentru fiecare perete in parte, pentru un efect inedit. Astfel, veti obtine o incapere cu personalitate, un design interior care sa transmita optimism si veselie. Puteti face acelasi lucru si in cazul unui perete inchis la culoare, iar bulinele il vor scoate cu siguranta din anonimat, rezultand un design interior vesel.

 

Buline pentru un stil modern si elegant

design interior cu buline
design interior cu buline

Cu toate ca acest stil este unul clasic, ii puteti conferi o nota eleganta si moderna prin alegerea unor buline de mari dimensiuni, care se pot regasi atat in finisaje cat si in materiale textile: draperii moderne, lenjerie, covoare etc. Experimentati si alegeti varianta potrivita pentru gusturile dumneavoastra.

 

Accente de culoare

Alegeti un model cu buline cat mai colorate, pentru a obtine pete de culoare in orice incapere. Pentru baie, aveti posibilitatea de a alege un prosop de baie sau o draperie de dus care sa contina acest model, suporturi sau chiar sapuniera.

design interior cu buline
design interior cu buline

In amenajari dormitoare si living, exista o diversitate mare de accesorii si decoratiuni interioare in care sa se regaseasca acest model vesel. Materialele textile precum draperiile, pernele sau lenjeria de pat cu buline colorate vor conferi dinamism intregii incaperi.

In amenajari bucatarii, puteti opta pentru fata de masa sau accesorii de masa care sa imprime ambientului o atmosfera primitoare si tinereasca.

Daca va place stilul de amenajare cu buline, oferiti o nota inedita si creativa camerelor din casa dumneavoastra. Va invitam sa experimentati!

Sursa foto:

http://www.decoist.com/2012-11-21/diy-polka-dot-designs-backgrounds/

http://filigree-daisy.tumblr.com/post/21345130758

http://www.thebooandtheboy.com/2011/09/nurseries-for-multiples.html

http://www.decoradvisor.net/decoration-ideas/diy-wall-dressings-polka-dot-models-that-add-sophistication/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar