img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alege un design interior cu caramizi

Alege un design interior cu caramizi

Popularitatea caramizilor in designul interior a aparut inca din anul 1900. Acestea pot conferi o atmosfera industriala unei incaperi, de inspiratie new yorkeza si un plus de nonconformism. Amenajata cu stil, poate transforma o incapere fara viata, intr-una confortabila si moderna.

Cu toate ca amenajarea cu caramizi poate crea impresia unui spatiu inchis si rece, speram sa va schimbam parerea prin ideile de amenajare pe care vi le oferim in acest articol.

2 stiluri potrivite de amenajare cu caramizi

Exista mai multe tipuri de caramida, ce tin de dimensiune si culoare. Luati in calcul aceste doua aspecte principale atunci cand optati pentru un design interior cu caramizi.

Amenajarea cu caramizi este potrivita in orice incapere. Pentru un stil rustic, optati pentru materiale si culori naturale, dar si mobila lemn masiv. In privinta textilelor, alegeti texturi cat mai diverse, precum motive etnice, geometrice sau tribale care sa capteze atentia.

Caramizile se imprietenesc de minune cu stilul modern. Pentru interioare moderne, optati pentru mobilier din sticla si culori vii, care sa contrasteze cu aspectul tern al caramizilor. De asemenea, utilizarea culorii alb poate oferi eleganta si luminozitate in orice incapere din casa.

Optiuni de amenajare cu stil

Daca unele caramizi sunt uzate, aveti posibilitatea de a reamenaja peretii incaperii. Vopsiti peretii in alb si veti obtine o camera mai spatioasa si luminoasa. In cazul in care caramizile folosite pentru fundatia casei se afla intr-o stare buna, le puteti lasa in aceasta forma. Veti crea o atmosfera citadina si inedita. Avantajul este ca pe timp de vara, camera respectiva va fi una racoroasa si confortabila.

O alta idee este sa lasati descoperit un singur perete cu caramizi, iar restul sa le includeti intr-un plan de reamenajare. Astfel, veti obtine o incapere moderna, cu personalitate.

Sursa foto:

http://www.digsdigs.com/59-cool-interiors-with-exposed-brick-walls/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar