img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Alege culoarea negru in amenajari bucatarii

Alege culoarea negru in amenajari bucatarii

Cand este vorba de a amenaja bucataria, culorile aprinse sau puternice sunt adesea ignorate. Albul primeaza, la fel si culorile calde atat in finisaje cat si in mobilier. Cu toate acestea, bucataria trebuie sa fie locul in care ne simtim in largul nostru atunci cand gatim sau socializam alaturi de prietenii nostri. Daca iti doresti un cadru neconventional, atunci opteaza cu curaj pentru culoarea negru in amenajarea bucatariei.

Negru all the ways

culoarea negru in bucatarie
culoarea negru in bucatarie

Daca te hotarasti sa mergi pana la capat cu aceasta culoare indrazneata, poti opta pentru un mobilier complet negru. Mobila de bucatarie poate avea un finisaj lucios pentru un design interior contemporan si modern, sau un finisaj mat pentru un aspect atemporal pe are il poti completa cu un stil rustic. In ceea ce priveste finisajele, poti adauga la acest cadru vopsea cu finisaj de tabla neagra care va oferi creativitate in design interior.

Aceasta culoare capteaza toata atentia, asadar alege simplitatea in decoratiuni interioare. Pentru a nu oferi senzatia de sobru, poti oricand sa inveselesti atmosfera si sa adaugi un strop de culoare cu cateva plante sau flori. Oricum ne aduc zambetul pe buze in orice situatie. Lumina este importanta in acest stil de amenajare, deoarece culoarea negru va inchide vizual incaperea.

Detalii de culoare neagra in amenajari bucatarii

perete negru - creativitate
perete negru – creativitate

Daca pentru inceput nu doresti o schimbare radicala in bucatarie opteaza, pentru un mobilier in combinatii diferite de culori. Negrul combinat cu alb sau tonuri deschise va oferi o atmosfera vizuala placuta in bucatarii moderne la care te vei intoarce mereu cu drag. De asemenea, negrul se imprieteneste de minune cu lemnul natural a caror combinatie va oferi un design interior contemporan.

Daca nu te-am convins inca cu teoria, poate ca reusesc pozele. Spor la amenajari cat mai frumoase!

Sursa poze:
http://www.bloglovin.com/blogs/design-chaser-3685893?post=4165071438&group=0&frame_type=a&context=&context_ids=&blog=3685893&frame=1&click=0&user=0&viewer=true
http://www.apartmenttherapy.com/halle-jeffs-east-village-apartment-house-tour-216559?crlt.pid=camp.rmZOHHi757dN#gallery/49170/7
http://indulgy.com/post/L1JjiDDf41/black-kitchen#/search/black/page/7

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar