img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Alege combinatia de culori rosu si negru in designul interior

Alege combinatia de culori rosu si negru in designul interior

Design-ul interior ne pune la dispozitie numeroase stiluri de amenajare, care sa satisfaca orice gust. Articolul de azi o sa va ajute sa obtineti idei si solutii de amenajare, folosind culorile rosu si negru.

 

Cum le combinam eficient?

superglanz extra sensitive_colour blackNegrul este o culoare versatila, care se potriveste cu orice, iar rosul este o culoare dinamica si de impact. Cele doua culori formeaza impreuna o poveste, o combinatie intensa, ideala pentru case moderne.

Chiar daca rosul este o culoare indrazneata, incearca sa nu o eviti total. Foloseste accente de culoare in materiale textile si accesorii, iar la sfarsit alege o mobila living de culoare neagra, din piele sau lemn negru.

2Putem amenaja un living cu o canapea, o masuta de cafea sau o biblioteca de culoare neagra, oferind impresia unei incaperi elegante si plina de personalitate. Rosul si negrul este o combinatie de culori romantica si moderna in dormitoare moderne.

Asorteazalenjeria de pat cu un covor rosu pufos sau negru si accesorii pentru accente de culoare. Astfel, vei obtine o incapere eleganta si admirata de musafiri.

3O incapere in culori inchise, trebuie luminata foarte bine, altfel creeaza iluzia unui spatiu inchis si ingust. In cazul geamurilor, opteaza pentru perdele transparente sau renunta la ele, astfel incat incaparerea sa aiba cat mai multa lumina naturala. In plus, adauga veioze sau diferite instalatii de lumina, care sa mareasca spatiul optic. Asadar, evita sa folosesti aceasta combinatie de culori in spatii inguste si cu geamuri mici.

Rosu si negru, culori cu un strop de puritate

superglanz extra sensitive_colour redCombinatia de culori rosu, alb si negru este una dintre cele mai frumoase, dupa parerea mea. Este foarte usor de utilizat si se integreaza bine in orice incapere a casei, chiar si in spatiile mici.

Albul lumineaza incaperea si creeaza iluzia unui spatiu mai mare din punct de vedere vizual. Alege sa imprietenesti albul in combinatia rosu/negru si nu vei intampina nicio problema in amenajarea unui interior.

Asteptam parerile si ideile dumneavoastra in casuta de comentarii de mai jos.

Sursa foto:

http://pinterest.com/pin/120823202473395095/

http://www.interiorexteriorplan.com/interior-designs/bedroom-designs/bedroom-interior-furniture-ideas/

http://www.housetohome.co.uk/articles/how-to-decorate-with-red_196129.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar