img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Afla care sunt stilurile de amenajare ale anului 2013!

Afla care sunt stilurile de amenajare ale anului 2013!

Anul 2013 se anunta a fi anul noutatilor in materie de design interior. Schimbarile ce apar in amenajarile interioare apar atat la nivelul stilurilor folosite, dar si a modelelor si a pattern-urilor. Sa vedem ce ne-au pregatit designerii!

 

Schimbari de stil

Stil MetropolitanNoua tendinta promovata in acest an este Jewelry Style, un stil potrivit persoanelor pretentioase, cu gusturi fine. Acest stil este perfect pentru cei ce prefera casele elegante si somptuoase, fiind caracterizat de accente aurii, metalice, argintii, cristale, pietre pretioase si alte elemente inspirate din bijuterii. Elementele sunt utilizate in toate detaliile ce definesc locuinta, pornind de la mobila pana la decoratiuni si materiale textile.

Stilul Metropolitan este de asemenea des intalnit in preferintele designerilor in acest an, fiind definit de rafinamentul si modernismul hotel boutique-urilor. Acest stil aduce in prim plan obiecte glamour, stralucitoare, insa cu linii cat mai simple. Stilul masculin sau Manly Man este reinventat cu succes pentru anul 2013, fiind perfect pentru locuintele burlacilor, dar nu numai. Stilul are in primul rand elemente si accesorii in stil James Bond, cu mobilier de mari dimensiuni, englezesti si tapisate cu piele.

 

Modele si pattern-uri

Pattern floralAnul in curs pastreaza modele ale anilor trecuti, dar readuce in atentie si tendinte abandonate in urma cu cativa ani. Una din temele la moda pentru anul 2013 il reprezinta pattern-urile florale. Noile colectii ale producatorilor de materiale textile pentru design-ul interior au influente scandinave (buchete de flori). O schimbare in acest stil se refera la faptul ca acestea sunt mai picturale de pana acum si aduc in atentie printurile florale pe fond alb. Dungile tematice sunt de asemenea in trenduri pentru primavara-vara anului 2013. Puteti opta pentru un tapet, covor sau alte decoratiuni in aceasta tematica.

Sursa poze:

http://resources.made-in-china.com/actives_mic/industry_info/2/539294/1357697362466.jpg

http://blog.blinds.com/wp-content/uploads/2012/10/modern-man-cave.jpg

http://www.auramas.com/wp-content/uploads/2012/11/Traditional-white-floral-bedroom-decor.jpeg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar