Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Adaugati un plus de culoare in amenajari bucatarii
Adaugati un plus de culoare in amenajari bucatarii

Adaugati un plus de culoare in amenajari bucatarii

Bucataria reprezinta mai mult decat spatiul in care gatiti. Acesta trebuie sa inspire un mediu relaxanr si placut pentru activitatile zilnice. Mai mult decat atat, poate reprezenta si un loc ideal pentru socializare cu prietenii vostri. Astfel, bucataria nu trebuie neglijata iar amenajarea trebuie sa fie pe gustul vostru. Puteti adauga un plus de culoare in amenajari bucatarii prin 3 modalitati rapide si nu foarte costisitoare.

1. Schimbari rapide in amenajari bucatarii

amenajari bucatarii

amenajari bucatarii

Pentru a nu investi mult in schimbari radicale, puteti oricand sa schimbari vesela obisnuita cu una colorata care sa inveseleasca intreaga atmosfera din bucatarie. Optati pentru farfurii cu diverse imprimeuri sau intr-o singura culoare, care sa capteze atentia de pe rafturi. Accesoriile de bucatarie precum vase sau boluri pot fi si ele colorate, pentru a completa cromatic intreaga vesela.

De asemenea, puteti inlocui scaunele de pana acum cu unele colorate, intr-o singura culoare, care sa completeze intregul design cromatic din bucatarie. Puteti lua in considerare chiar culoarea anului 2015: marsala.

2. Pereti contopiti in culoare

tendinte bucatarii 2015

tendinte bucatarii 2015

Pentru o bucatarie vesela, puteti oricand sa vopsiti unul dintre peretii bucatariei intr-o culoare care sa fie pe placul vostru. In functie de stilul de amenajare al bucatariei, puteti alege culori mai puternice care sa ofere o atmosfera plina de viata in amenajari bucatarii. Spatiul din spatele plitei poate fi amenajat si cu placi din mozaic sau cu tapeturi moderne care sa evidentieze intregul deisgn interior.

3. Insula de bucatarie colorata

O alta solutie versatila si accesibila este amenajarea unei insule de bucatarie. Daca spatiul va permite, nu ezitati sa apelati la o piesa de mobilier colorata, care sa prezinte spatii de depozitare pentru accesoriile de bucatarie. Va reprezenta o necesitate atat pentru gatit, da si pentru a obtine un design interior vibrant in bucatarie.

Mult succes!
Sursa poze: http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2011/07/101056069.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2012/05/15/101765996.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2012/10/08/101742148.jpg.rendition.largest.jpg

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top