img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Acvariu ca element de design

Acvariu ca element de design

 

Oamneii iubesc animalele, aproape fiecare copil isi doreste sa primeasca cadou un animalut micut si dragalas. Fie iepuras, catel, pisicuta, papagal, pestisor sau porcusori de Guineea, toate animalele de casa sunt o mare bucurie pentru toate varstele.

acvariuAcvaristica este o ocupatie foarte minunata si interesanta, iar privitorii sunt fascinati de mica lume subacvatica. Pesti multicolori, broaste testoase, alge, scoici, pietre si alte specii subacvatice ofera perspective minunate. De asemenea, un acvariu poate fi un punct de atractie al camerei de zi. Cu toate acestea, este foarte important de stiut ca atunci cand achizitionati un acvariu, trebuie sa va asumati responsabilitatea de ingijire a animalelor in cauza. Bazinul trebuie pastrat curat, astfel incat vietatiile subacvatice sa se simta bine.aquarium

Un acvariu are nevoie de un bazin etans, filtre, iluminat, plante, decoratiuni si desigur vietatiile de apa. Cu un pic de indemanare putem sa ne construim chiar singuri acvariul dorit, deoarece acvaristica tine de multa rabdare si indemanare. In timpul liber, cu sculele necesare si putina creativitate puteti construi o frumoasa locuinta pentru prietenii dvs. subacvatici. Uneori este chiar mai frumos cand unele lucruri le construiti cu propriile forte si idei.

O problema la lipirea si etansarea bazinului este etansantul folosit. Siliconul utilizat trebuie sa fie adecvat pentru acvariu. In zilele noastre construirea unui acvariu fara silicon este de neconceput. In cazul in care aveti deja acasa un acvariu, este recomandat sa aveti in locuinta, intotdeauna la indemana un silicon pentru acvariu, in cazul in care acesta necesita noi etansari. Astfel puteti repara rapid zonele afectate si oferiti din nou o locuinta confortabila pestilor sau vietatiilor subacvatice a dvs.

Un silicon foarte cunoscut si eficient este siliconul pentru acvariu de la EVT. Acest silicon este folosit la lipirea si etansarea de acvarii, structuri din sticla, vitrine, structuri din sticla subacvatice, etc.

Informatii importante despre acest produs: Silicon de etanseizare monocomponent, sistem acetat, elastic, aderenta ridicata, uscare rapida, rezistent la apa sarata si alge, produs in Germania.

Asadar un acvariu din sticla, nu numai ca ridica durata de viata a unui acvariu ci,ofera posibilitatea de a avea pesti de apa sarata, datorita proprietatiilor siliconului de la EVT. Astfel este foarte important ce silicon folositi.Aquarium HPAq

Visul tuturor pasionatilor de acvaristica este de a avea un acvariu cu vegetatie frumoasa si o mare varietate de pesti si vietati subacvatice! Nimic nu este mai fascinant si linistitor ca observarea cursului vietii dintr-un acvariu! De aceea este foarte important ca siliconul pentru acvariu folosit sa fie cel bun! Pentru intrebari si mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar