img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Accesoriile – utilitatea lor in locuinta!

Accesoriile – utilitatea lor in locuinta!

In primul rand, materialele confera confort unei locuinte.
Imaginile, culorile, accesoriile si materialele aduc, in cele din urma, adevarata viata in locuinta si ii confera confort. Un rol deosebit il audiferitele materiale. Chiar daca intr-o locuinta noua se afla numai un covor, cateva perne raspandite si perdele la ferestre, poti spune ca te simti acasa. Mai tarziu, vei ajunge sa creezi o armonie placuta intre materiale si mobila.

Seidenkissen Variante1@CreAtions2007
Seidenkissen Variante1@CreAtions2007

Si aici ne referim atat la materiale tesute simplu, cat si la tesaturi decorative lucrate cu multa arta, in special pentru colectia dumneavoastra decorativa, care de cele mai multe ori ne ofera confortul de acasa. Draperii, perdele, perne, paturi, prosoape, lenjerii de pat, saltele, cuverturi, fete de perne, perne-rulou pentru un somn relaxant, tapiterii, covoare, carpete, fete de masa, precum si tapiterii pentru canapele, transforma casa intr-un spatiu confortabil si placut.

Varietate cu materiale diferite
In general, aceste obiecte sunt din materiale diferite, realizate din cele mai variate fibre si materiale, in culori diferite. Pentru prezentarea decorurilor exista, de asemenea, mii de motive si posibilitati de prezentare. Unora le-ar placea ca materialele folosite pentru decoratiunile interioare ale locuintelor sa fie in aceeasi nuanta. Astfel, garnitura canapelei ar trebui sa fie, de exemplu, dintr-un lila delicat, ca si draperiile de la ferestre, pernele si carpeta. Altii prefera, mai degraba, materiale, care sa se armonizeze bine cu culorile si decorul din jur.

Prallbunt@glasseyes view
Prallbunt@glasseyes view

In timp ce altii isi doresc decoratiuni interioare care sa fie extrem de diferite una de cealalta. Este distractiv sa experimentezi amenajarea locuintei cu diferite materiale.

O perdea noua poate crea o cu totul alta atmosfera in locuinta. In special oamenii care sunt constienti de importanta sanatatii, opteaza astazi pentru materiale naturale, cum ar fi lana, pentru draperii la ferestre, paturi tapitate cu lana sau cuverturi din lana.

Poza din articol: Flickr Letto@Conanil

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar