img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Accesorii speciale pentru masa din living

Accesorii speciale pentru masa din living

Fiecare incapere are nevoie de o piesa de mobilier centrala care sa atraga privirea invitatilor. In ceea ce priveste living-ul, piesa cea mai importanta este masa. Aceasta trebuie aleasa cu atentie, in conformitate cu stilul de amenajare al sufrageriei.

O masa speciala in living poate intoarce toate privirile si poate oferi un aspect cu totul elegant camerei.

Pentru a transforma masa din living intr-o piesa de mobilier centrala este important si modul in care aceasta este accesorizata. Impreuna cu decoratiunile vor forma un punct de atractie de necombatut in camera. Noi va prezentam cateva idei pe care le puteti folosi pentru a crea o atmosfera speciala in living.

 

Vaze si sticle

accesorii masa din living
accesorii masa din living

O masa impunatoare de living poate atrage atentia daca se urmaresc cateva elemente importante. Pentru a o evidentia frumos, puteti folosi un set de vaze pozitionate in centrul sau intr-un colt al mesei. Vaze si sticle cu design nonconformist si un culori speciale transforma imediat piesa de mobilier intr-un punct de interes si creeaza o atmosfera deosebita.

Cateva sticle si vaze asezate pe masa sunt potrivite pentru a schimba decorul incaperii. In sticle puteti aseza flori sau frunze, iar daca recipientele sunt colorate, efectul va fi cu atat mai intens.

 

Suporturi de candele

Masa din living poate fi accesorizata si cu ajutorul candelelor. Suporturile colorate pentru lumanari se asorteaza minunata cu mesele din lemn. Combinate cu o piesa de mobilier din lemn masiv, suporturile creeaza automat o atmosfera chic si relaxanta. In functie de preferinte, puteti alege fie sa folositi suporturile ca accesorii simple, fie sa adaugati si lumanari pentru un aer mai romantic.

 

Aranjamente florale pe masa din living

accesorii masa din living
accesorii masa din living

Atunci cand am vorbit de accesorizarea mesei din living cu sticle sau vaze am mentionat faptul ca acestea pot fi folosite simple sau cu flori si frunze. Varianta simpla este la fel de eleganta si speciala. Acum vorbim strict de inveselirea mesei cu ajutorul unor aranjamente florale unice. Florile creeaza intotdeauna efecte surprinzatoare si placute. O vaza cu flori proaspete asezata pe masa din sufragerie va schimba atat aerul cat si imaginea incaperii.

Calele, lalelele, gerberele sunt printre florile pe care le puteti folosi pentru decorarea mesei din sufragerie si arata foarte frumos. Puteti realiza si combinatii de flori, daca acestea sunt din acceasi familie a culorilor. Un aranjament floral monocromatic creeaza senzatia de liniste si ordine in incapere.

 

Fructe proaspete

Bolurile cu fructe proaspete pot insufleti living-ul si ii pot oferi un aer fresh si plin de energie. Portocale, mere, lamai, sau orice alte fructe colorate cat mai viu sunt perfecte pentru masa din living. Recomandarea noastra este ca intotdeauna sa alegeti doar fructe proaspete pentru un efect cat mai puternic. Acestea pot fi folosite doar ca design, pentru a aduce un aer energic incaperii, sau pot fi oferite ca si gustare invitatilor.

Alegerea decoratiunilor potrivite pentru masa din living poate constitui de multe ori o dificultate. Puteti schimba si alterna oricand decoratiunile pentru masa, pentru a evita rutina, dar si pentru a pastra un aer nou in incapere.

Sursa poze: http://www.shelterness.com/pictures/diy-fall-coffee-table-centerpiece-1.jpg

http://www.aolcdn.com/photogalleryassets/living/845893/easter-flowers-365×394.jpg

http://www.sallsa.com/wp-content/uploads/2013/05/Chandelier-Pendant-lamps-wooden-flooring-plant-glass-white-carpet-rugs-pillow-dark-bedroom-colors-scandinavian-wallpaper-space-living-furniture-table-chair-fruit-room-apart.jpg

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar