img
Home / Dormitor / 8 idei simple de depozitare in dormitoare mici

8 idei simple de depozitare in dormitoare mici

Persoanele care locuiesc in garsoniere sau apartamente mici, trebuie sa profite de fiecare centimentru al incaperilor. Va prezentam 8 spatii de depozitare practice in dormitoare, cu ajutorul carora sa economisiti timp si bani.

 

amenajare dormitoare mici
amenajare dormitoare mici

1.

Noptiera functionala

Apelati cu incredere la acest mobilier, deoarece este practic si mereu la indemana. Achizitionati o noptiera din comert, care sa aiba multe rafturi si sertare.

2.

Rafturi la indemana

In amenajari dormitoare, aveti posibilitatea de a monta rafturi practice oriunde in dormitor. O idee inedita este de a le monta in dreptul patului, pentru a inlocui noptiera sau de a crea o nisa in perete. Astfel, veti avea mereu la indemana veioza, cartea preferata sau telefonul.

amenajare dormitoare mici
amenajare dormitoare mici

3.

Noptiera “plutitoare”

In locul unei noptiere normale, amenajeaza un raft dublu pe perete. Nu va ocupa spatiu si va oferi suport pentru reviste sau decoratiuni interioare.

4.

Folositi-va de peretele din spatele patului

Pentru dormitoare moderne, va recomandam sa profitati de peretele din spatele patului. Aveti optiunea de a amenaja rafturi sau o nisa in perete pentru a amenaja o mica biblioteca. O idee creativa este sa amenajati o nisa in perete pentru un suport incapator de umerase. Veti avea mereu la indemana o parte din propria garderoba.

5.

Traversa ingenioasa a patului

O solutie creativa este construirea unei traverse la spatarul patului. Cu ajutorul acesteia, puteti depozita lenjeria de pat sau paturi de pat.

amenajare dormitoare mici
amenajare dormitoare mici

6.

Mobilier cu mult spatiu

In dormitoarele mici, cuvantul-cheie este reprezentat de organizare. Acest lucru inseamna ca aveti nevoie de mobilier functional, care sa va permita depozitarea a numeroase lucruri. Luati in calcul cat mai multe suporturi de umerase in dulap, cosuri din rafie pentru lenjerie etc. Exista chiar si paturi cu sertare sau cu spatiu de depozitare sub pat.

7.

Dulap garderoba

Gasiti cu usurinta in comert dulapuri de tip garderoba, confectionate din material textil si cu structura metalica. Nu numai ca sunt extrem de practice, insa le gasiti si la preturi avantajoase.

8.

Cutii pentru depozitare in dormitoare

Opteaza pentru cutii de depozitare colorate si prietenoase pentru a stoca toate lucrurile marunte de care ai nevoie. Va sfatuim sa alegeti cutii de dimensiuni si materiale diferite, pentru a obtine un aspect vizual de efect. De asemenea, exista in comert si huse de depozitare pentru materialele textile, pe care le puteti pastra sub pat.

 

Sursa foto:

http://pinterest.com/pin/245305510923119938/

http://www.bhg.com/decorating/small-spaces/strategies/storage-solutions-for-small-bedrooms/#page=2

http://www.apartmenttherapy.com/10-secret-storage-ideas-for-sm-113238

http://azmyarch.com/bed-storage-ideas-functional-bedroom-furniture-design/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar