img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 7 solutii de utilizare a spatiului de sub scari

7 solutii de utilizare a spatiului de sub scari

Scarile au un rol foarte important in case si vile. Chiar daca acestea ocupa spatiu in incaperea de la parter, va sfatuim sa profitati din plin de spatiul generos de sub scari.

In acest articol, va punem la dispozitie 7 solutii creative si practice, care sa ofere un aspect vizual maxim si sa puna in evidenta scarile interioare. Speram ca ideile noastre sa va inspire, iar aplicarea lor ramane sa o discutati cu un specialist in acest domeniu.

 • Mini biblioteca

  mini biblioteca
  mini biblioteca

Integreaza in spatiul de sub scari rafturi pentru cartile preferate. Rafturile pot fi mai mici sau mai mari, in functie de spatiul de care dispuneti. Rezultatul va fi o mini biblioteca practica, care nu ocupa spatiu suplimentar in casa dumneavoastra.

 • Spatiu eficient de depozitare

Spatiul de sub scari poate fi luat in calcul si pentru depozitarea paturilor, lenjeriei de pat, imbracamintei etc. O solutie ingenioasa este sa integrati in acest loc sertare mici sau mari, care sa va usureze munca.

 • cuier
  cuier

  Cuier

Scarile interioare va pot oferi alternativa unui cuier practic. Amenajati un mobilier in aceasta zona, pe care sa agatati imbracamintea de oras. Ce puteti face in plus? Luati in calcul integrarea unor sertare mari, in care sa depozitati incaltamintea, palariile si esarfele dumneavoastra.

 • Amenajarea unui spatiu confortabil

Luati in considerare amenajarea unui mobilier in acest spatiu, care sa se transforme in coltul dumneavoastra preferat de relaxare si de citit. In plus, construiti o arcada care sa ofere o nota moderna si eleganta intregii incaperi.

 • Rafturi practice

Optati pentru rafturi simple pe suprafata carora sa asezati obiecte decorative: vaze, rame foto, fructiera etc. Aceasta idee nu numai ca nu necesita mult efort, insa va va scuti de cheltuieli suplimentare.

 • Debara

O solutie rapida de folosire a spatiului de sub scari este amenajarea unei debara, in care sa stocati toate maruntisurile si lucrurile de care nu aveti nevoie. Pentru o buna organizare, puteti folosi rafturi, cutii de depozitare, cosuri din rafie etc.

 • birou
  birou

  Un birou de care aveti nevoie

Aveti neaparat nevoie de amenajarea unui birou, indiferent de ce incapere este vorba. De ce sa nu-l amenajati in spatiul de sub scari?

 

Va dorim multa inspiratie si creativitate in amenajare!

Sursa foto:

http://www.decoist.com/2012-10-19/40-under-stairs-storage-space-and-shelf-ideas-to-maximize-your-interiors-in-style/

http://pinterest.com/pin/52424783134932961/

 

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar