img
Home / GRADINI DE VIS IDEI | TERASE / 6 lucruri de care sa tinem cont pentru o curte de admirat

6 lucruri de care sa tinem cont pentru o curte de admirat

O curte amenajata cu stil si intretinuta periodic reprezinta un element important pentru case moderne. Noi va oferim cateva sfaturi cu ajutorul carora sa realizati o curte moderna si un spatiu de relaxare cat mai placut.

1.     Tunde periodic iarba

Unul dintre cele mai importante lucruri este tunderea periodica a ierbii, in special pe timpul verii. Acest lucru denota o curte ingrijita si frumoasa, care ii schimba total aspectul.

amenajare curte
amenajare curte

2.     Opteaza pentru piatra pavata

Realizarea unei alei pavate cu dale de piatra inierbate este o idee ideala. Astfel, va oferi un aspect modern si interesant. Contactati-ne pentru aceasta oferta.

3.     Amenajeaza flori si plante diferite

O curte amenajata cu plante si flori de toate culorile si felurile, nu numai ca ofera un aspect bogat dar da viata oricarei gradini. O idee interesanta este de a amenaja trandafiri cataratori in jurul casei, pentru a obtine un aspect romantic. O alta solutie este sa apelati la vaze mari pentru plante sau la jardiniere, care sa imbogateasca curtea.

4.    Corpuri de iluminat potrivite pentru exterior

amenajare curte
amenajare curte

Pentru a oferi o ambianta placuta unei curti, in special in noptile de vara cand ne petrecem mai mult timp afara, alegeti corpuri de iluminat pentru exterior. Gasiti in comert numeroase variante: lampi solare cu forme animale, sau stalpuri cu forme neobisnuite.

5.     Creeaza un spatiu de relaxare

amenajare curte
amenajare curte

In aceasta perioada este necesara amenajarea unei terase. Cateva scaune si o masuta colorate sunt ideale pentru a lua micul dejun sau cina in noptile romantice.

6.     Nu uita de ornamente

Apeleaza la diferite ornamente pentru gradina pentru a inveseli atmosfera. De exemplu, pitici de gradini, ciupercute, fantana arteziana etc. Insa nu incarcati curtea cu multe obiecte decorative.

 Sursa foto:

http://www.electricien-grenoble.com/easy-photo/20121205092416.jpg

http://pinterest.com/pin/490610953126222321/

http://pinterest.com/pin/52424783135016384/

http://www.bhg.com/home-improvement/porch/outdoor-rooms/easy-inexpensive-outdoor-room-ideas/#page=15

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar