img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 5 moduri de a aduce vara in interiorul casei

5 moduri de a aduce vara in interiorul casei

Vara va ramane mereu anotimpul placut, de care ne bucuram cu totii in fiecare an si perioada in care ne planuim cu entuziasm concediile. De ce nu am realiza un decor in care sa simtim prezenta verii si in casele noastre? Acum este momentul cel mai potrivit!

 

1. Decorati interiorul in culorile verii

De regula, culorile care definesc cel mai bine vara sunt galbenul si albastrul. In privinta finisajelor, acestea pot fi combinate cu albul, pentru a obtine un contrast inedit. In decorul casei, adaugati accente de culoare, cu ajutorul materialelor textile: draperii, perne, covoare cu aspect varatic.

2.

Optati pentru dungi si printul nautic

Stilul definitoriu al verii este reprezentat cu succes in fiecare an de dungi si printul nautic. Cu ajutorul acestor imprimeuri, veti obtine un design interior captivant, care va va duce cu gandul la plaja si la zilele toride de vara. In comert veti gasi cu usurinta fete de masa, lenjerie de pat sau perne, cu ajutorul carora sa va reimprospatati decorul casei.

3.

Decorati interiorul cu plante tropicale

Un alt mod de a aduce vara in interiorul casei este prin intermediul unor plante tropicale. Acestea pot fi amenajate in orice incapere din casa, unde se simte nevoia unui strop de viata. Frunzele plantelor vor crea senzatia unor interioare moderne, care ne duc cu gandul la zilele relaxante de concediu.

4.

Materiale varatice

Decorati interiorul casei cu materiale usoare, lejere de vara. Alegeti un mobilier din ratan, bambus sau rachita, care vor evoca efectiv atmosfera de vacanta.

5.

Accesorii specifice

Apelati la decoratiuni interioare specifice verii, precum corali, scoici, sau accesorii care amintesc de vara: tablouri cu ipostaze de vara, rame foto etc. In comert, aveti la dispozitie numeroase produse din care sa alegeti.

V-am convins? Amenajati acum un decor de vara!

Sursa foto: http://pinterest.com/pin/52424783135106517/

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/06/Tropical-foliage-on-a-dining-room-table.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/06/Rattan-chairs-in-a-breezy-living-room.jpg

http://pinterest.com/pin/50454458298279215/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar