img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 5 modele creative de cosuri pentru rufe

5 modele creative de cosuri pentru rufe

Alegerea stilului de amenajare potrivit pentru locuinta poate fi de multe ori provocator. Unul din cele mai importante lucruri de care este bine sa tineti cont este faptul ca trebuie sa fie un echilibru intre culorile, piesele de mobilier si accesoriile pentru care optati.

Fiecare detaliu conteaza, de la alegerea pieselor de mobilier pana la banalul cos pentru rufe, mai ales luand in considerare faptul ca acestea pot indeplini atat scop functional, cat si estetic. Cosurile de rufe nu mai sunt privite ca spatii pentru depozitarea hainelor, ci s-au transformat in accesorii estetice deosebite, menite sa infrumuseteze baia din locuinta dvs.

cosuri pentru rufe asiatic
cosuri pentru rufe asiatic

V-am pregatit un lista cu cele mai creative cosuri pentru rufe, pentru ca dvs. sa alegeti modelul cel mai potrivit pentru locuinta dvs.

Cosurile-celula

Uitati de cosuril pentru rufe in culori neutre, cu forme obisnuite, chiar plictisitoare! Modelul acesta de cos de rufe nu poate fi trecut cu vederea, fiind total atipic, cu o forma nonconformista. Acesta este de fapt un conglomerat de celule albe fixate pe perete, care va permite sa sortati hainele dupa culori. Cosul-celula imbina designul nonconformist cu functionalitatea, dar si cu flexibilitatea de utilizare, datorita faptului ca la nevoie, fiecare celula in parte poate fi data jos de pe perete.

Cosurile asiatice

cosuri pentru rufe tip celula
cosuri pentru rufe tip celula

Daca sunteti pasionati de arta asiatica, atunci acest cos de rufe este perfect pentru locuinta dvs! Realizat din fibre naturale si plastic reciclat, cosul de rufe asiatic adauga o pata de culoare baii, chiar un aer traditional, usor vintage. Pe langa aspectele estetice, modelele de cosuri asiatice exceleaza si la capitolul functionalitate, intrucat sunt spatioase si usor de manevrat.

Cosuri pentru rufe -taburet

cosuri pentru rufe model creativ
cosuri pentru rufe model creativ

Cosurile de rufe taburet au o varietate de intrebuintari la care nu v-ati fi gandit niciodata! Pe langa depozitarea hainelor si infrumusetarea locuintei, acestea pot fi utilizate si pe post de taburet sau de suport pentru reviste: ingenios, elegant si plin de stil!

Cosurile-sac

Cosurile pentru rufe sub forma de sac sunt printre cele mai des folosite, avand in vedere faptul ca ofera numeroase avantaje: sunt usor de folosit, nu ocupa mult spatiu si pot fi depozitate cu usurinta. Designul unui cos pentru rufe tip „sac” nu atrage atentia atat de mult pe cat atrage imprimeul sau patternul acestuia. De exemplu, un cos de rufe floral adauga intotdeauna un aer vesel si colorat.

Cosurile cu forme amuzante

ingenios
ingenios

Unul din cele mai creative cosuri pentru rufe sunt cele in forma de animale sau orice alte forme amuzante mai puteti gasi. Ar fi amuzant sa depozitati rufele intr-un sac, in gura unui rechin fioros, nu-i asa?

Alegeti oricare din aceste cosuri de rufe cu design nonconformist pentru locuinta dvs! Culorile vesele, formele inovative si designul special vor transforma in mod sigur cosul de rufe intr-un accesoriu frumos pentru casa.

Sursa poze:http://uploads.neatorama.com/images/posts/745/57/57745/1358986561-0.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-lvjJbNhONuY/TvyR-5LcuqI/AAAAAAABDPU/moLrK0jKr1c/s1600/11.jpg

http://www.homedecorators.com/images/items/detail/m6900310820.jpg

http://www.nexpeditor.net/selecting-best-laundry-hampers/lifestyle_goat_laundry_hamper_ideas/

 http://st.houzz.com/simgs/66a198aa0e24d75a_4-3068/asian-hampers.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar