img
Home / Dormitor / 5 metode de a profita de baza patului

5 metode de a profita de baza patului

In dormitor trebuie sa ne simtim cat mai confortabil. Fie ca spatiul din dormitor este mai mare sau mai restrans, trebuie sa aducem confortul si amenajarea inteligenta intr-un singur loc. Astfel, spatiul din jurul patului este un bun punct de pornire. La baza patului, putem deveni creativi cu ajutorul unor idei practice, cu care sa profitam la maxim de spatiul existent.

1 Mobilier pentru confort prelungit

mobilier la baza patului
mobilier la baza patului

Nu poate trece un weekend fara putina leneveala in pat, insa un mobilier in plus nu strica pentru a savura o carte. O canapea de exemplu, isi poate face locul in spatiul de la baza patului, daca spatiul din dormitor ne permite. Astfel, vom obtine un aranjament dormitor foare primitor, care invita la relaxare maxima in fiecare zi. O masuta de cafea cu suport va transforma dormitorul in spatiul preferat din timpul zilei.

2 Birou practic la baza patului

O simpla masa de birou si un scaun este tot ce avem nevoie pentru o amenajare inteligenta in dormitor. Aranjat la baza patului ne va ajuta sa economisim spatiu in incapere, fara a renunta la necesitatile zilnice. In amenajari dormitoare, biroul poate fi considerat necesar pentru a lucra sau pur si simplu pentru a viziona un film.

3 Comoda: spatiu de depozitare practic

idee de a profita de baza patului
idee de a profita de baza patului

Comoda este un mobilier practic in amenajari dormitoare in care putem depozita lucrurile pe care folosim zilnic, cum ar fi haine, produsele cosmetice etc. Ideal in dormitoare moderne, fiind un extra spatiu de depozitare. Daca alegem zona de la baza patului, vom profita in acest fel de spatiul existent in incapere.

4 Tabureti pentru depozitare

Taburetele este un mobilier fara spatar pe care ne putem aseza sau depozita lucruri. Exista modele care au spatiu de depozitare in interior, asadar este un must-have in dormitor. Poate fi extrem de util pentru depozitarea lenjeriei de pat, iar pe el putem sprijini perne pentru a crea o zona primitoare.

5 Suport cu rafturi

Acest tip de mobilier este ideal in amenajari dormitoare si ne ofera o zona de depozitare practica si inteligenta. Astfel, acum am gasit spatiul perfect pentru cartile pe care le strans de-a lungul timpului. De asemenea, acest loc mai este potrivit pentru rafturi de rafie in care putem depozita diverse accesorii.

Sursa poze: http://www.homelife.com.au/decorating/galleries/how+to+style+a+bedroom+2+ways,29889?pos=0
http://www.woohome.com/wp-content/uploads/2016/01/foot-of-the-bed-02.jpg
http://www.woohome.com/wp-content/uploads/2016/01/foot-of-the-bed-9.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar