img
Home / Dormitor / 5 idei de amenajare dormitoare cu un plus de stil

5 idei de amenajare dormitoare cu un plus de stil

Dormitoarele reprezinta spatiul perfect de relaxare si confort de care avem nevoie, mai ales la finalul unei zile obositoare. Amenajarea acestei incaperi este la fel de importanta ca orice alt spatiu din casa, insa aici avem posibilitatea de a reda mai mult din personalitatea fiecaruia. Daca va plac dormitoarele atipice, care ies din tiparul comunului si se evidentiaza prin elemente inedite, atunci urmariti ideile de amenajare pe care vi le propunem astazi.

1. Vise in ritmuri lente

dormitoare amenajate cu stil
dormitoare amenajate cu stil

Relaxarea suprema este reprezentata de patul de tip leagan, care nu numai ca ofera un plus de stil si neconventional, dar ofera si confortul maxim dupa care tanjim. S-ar putea sa nu gasiti un astfel de model in comert, insa varianta realizarii sale la comanda nu este imposibila. Mai ales daca iubiti visele la inaltime!

2. Un plus de culoare in dormitoare

Culoarea va reprezenta mereu un atuu in amenajari interioare. Indiferent ca alegi accentul de culoare in finisaje, mobilier sau materiale textile alegeti doar una dintre variante. Nu exagerati cu culoarea, ci mai degraba optati pentru accente de culoare pe ici pe colo pentru un efect vizual placut. De asemenea, nu evitati mobila colorata deoarece va poate inveseli starea de spirit dar si interiorul.

3. Panou frontal pat cu biblioteca

dormitoare elegante
dormitoare elegante

Pentru a obtine o amenajare creativa si moderna in acelasi timp, transformati zona din spatele tabliei patului intr-o blibioteca pe placul vostru. Efectul pe care il veti obtine este dormitoare moderne, in care relaxarea prin citit va este mereu la indemana. Aveti nevoie si de decoratiuni interioare pentru un plus de stil in amenajari dormitoare.

4. Optati pentru o platforma inalta

Platforma inalta va ajuta nu doar la divizarea spatiului din incapere, dar si la adaugarea de spatiu de depozitare suplimentar. In plus, veti puncta pentru mai mult stil si creativitate pentru amenajarea dormitorului visat.

5. Decoratiuni interioare de efect

dormitoare in culori deschise
dormitoare in culori deschise

Daca va doriti un dormitor care sa reflecte mai multa creativitate, puteti apela la decoratiuni interioare simple, care ofera insa un efect vizual si estetic extrem de placut in incapere. Astfel, peretele din spatele patului poate fi trezit la viata de amenajarea unor tablouri si rame foto intr-o ordine specifica, sau chiar dezordonat pentru un accent neconventional.

Mult succes!

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/03/621.jpg
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/03/174.jpg
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/03/223.jpg
http://www.casadelcaso.com/2014/05/frederic-lucano.html?showComment=1400147721995#c3369329344480406249

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar