img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 trenduri in design interior 2016

4 trenduri in design interior 2016

Noile colectii ale designerilor de interior si climatul in care traim ne aduc noutati sau inspiratii de design interior deja cunoscute. Designerii nu se satura de ele, asa ca noi de ce am face-o?

trenduri in design interior 2016
trenduri in design interior 2016

Putem sa urmarim, sa alegem ce ni se potriveste, sa le folosim ca si sursa de inspiratie si sa aplicam creativ in decorul nostru de acasa. Cu siguranta, ideile vor completa toate gusturile in amenajari interioare. Asadar, sa incepem!

1. Mix de culori: rose quartz&serenity

Acesta combinatie pastelata poate picta orice interior oferind o nota moderna si relaxanta. Da, cele doua culori de interior nu numai ca se completeaza cromatic de minune, dar este o oaza de relaxare vizual vorbind. Am vrea sa le folosim peste tot in casa, dar mai intai putem sa ne orientam spre varianta mai simpla si mai putin costisitoare cum ar fi materiale textile sau decoratiuni interioare. O perdea fluida si pastelata, o vaza sau perne sunt perfecte pentru interior.

2. Stilul tropical

mix metaluri si materiale
mix metaluri si materiale

Temperaturile joase nu ne-au parasit inca, insa caldura interiorului poate fi accentuata prin alegerea stilului tropical. Acesta este perfect in design interior in orice incapere in care ne dorim creativitate vizuala. Stilul tropical este parte din natura, de aceea si noi vom iubi natura prin imprimeuri caracteristice din natura si culori energice precum verde, albastru sau galben.

3. Mix metaluri si materiale

Materialele metalice au devenit foarte populare in ultimul timp, asadar in acest an nu sunt o noutate ci o evidentiere a efectului vizual surprinzator pe care il ofera. Auriul, bronzul, cuprul si alte materiale metalice lucioase pot transforma orice interior. Metalul in combinatie cu lemnul in mobilier ofera un decor contemporan si industrial in design interior.

4. Oglinzi cu forme neconventionale

oglinzi cu forme neconventionale
oglinzi cu forme neconventionale

In amenajari interioae case, oglinza ofera iluzia de mai mult spatiu dar si un efect vizual modern. Pe langa necesitatea sa evidenta, este bine sa profim de acest accesoriu in incaperea dorita. Acum putem folosi oglinda ca sa obtinem un efect vizual interesant. Exista oglinzi cu forme neobisnuite pe care le putem amenaja in design interior sau sa cream un spatiu pe perete format din oglinzi de mai multe dimensiuni. Rezultatul va fi unul deosebit!

Sursa poze:
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2016/01/New-tropical-bedding-from-CB2.jpg
http://stylecaster.com/how-to-decorate-with-rose-quartz-and-serenity/
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2016/01/Metal-wood-and-marble-table-from-West-Elm.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2016/01/Geo-hanging-mirror-set-from-Urban-Outfitters.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar