img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 4 tipuri de finisaje pentru peretii locuintei

4 tipuri de finisaje pentru peretii locuintei

Peretii reprezinta principalul lucru de pe lista, de care trebuie sa tineti cont in amenajarea unei locuinte. In acest articol, va dezvaluim cateva finisaje inedite, cu ajutorul carora sa imbracati in stil peretii casei dumneavoastra.

1.     Lambriuri pentru interior

Pentru un design interior rustic, care merge pe un stil traditional de amenajare, se pot folosi lambriuri lemn. Lemnul este un material care ofera caldura si rezistenta in timp. Exista si lambriuri pvc, care reprezinta o solutie mai ieftina si care poate fi vopsita, in functie de preferinte. Finisajele pentru peretii realizati din lambriuri sunt din ce in ce mai utilizate in amenajarile interioare, oferind un aspect decorativ inedit. Acestea sunt realizate din placi si pot fi montate cu usurinta in orice interior.

2.   

design pereti
design pereti

Picturi murale

Peretii albi si goi pot fi treziti la viata, fara implicari financiare costisitoare. O solutie eficienta este reprezentata de pictura murala, care ofera personalitate peretilor unei locuinte. Ce puteti transpune pe perete? Un citat preferat, mesaje motivationale sau diverse desene care sa va inspire in fiecare zi.

3.     Mozaicul

Placarile cu mozaic sunt din ce in ce mai utilizate in amenajarile interioare. Pe langa decorarea peretilor, aceasta poate fi utilizata si in pardoseala, dar si in piesele de mobilier. Mozaicul poate fi regasit sub forma de sticla, ceramica sau piatra naturala, care ofera un aspect decorativ rafinat si elegant.

4.     Tabla de perete

design pereti
design pereti

Tabla de perete pe care putem scrie cu creta alba sau colorata, este o alegere care va provoca amintiri placute din copilarie oricarei persoane. Cum putem realiza acest finisaj inedit? Exista in comert vopsea speciala care ofera acest efect de tabla de scris. Aceasta poate fi utilizata pe orice suprafata si realizata in orice spatiu al casei. Iata o idee creativa si inedita cu care sa imbracati peretii locuintei.

Care este alegerea dumneavoastra in finisajul peretilor?

Sursa foto:http://www.bhg.com/decorating/do-it-yourself/wall-art/decorate-walls-with-molding/#page=12

http://pinterest.com/pin/40602834110483836/

http://pinterest.com/pin/418201515368275671/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar