img
Home / Dormitor / 4 stiluri de abordare pentru dormitoare masculine

4 stiluri de abordare pentru dormitoare masculine

Cand vorbim de amenajari interioare case, barbatii sunt deseori lasati la o parte probabil din cauza mentalitatii deja formate in privinta acestei teme. Cu toate acestea si barbatii au alegeri personale in design interior care nu trebuie ignorate. Astfel, astazi ne indreptam atentia spre dormitoare cu detalii masculine care reflecta o personalitate indrazneata si moderna.

Asadar, va propunem 3 stiluri de abordare masculine care vor transforma un dormitor comun intr-unul surprinzator!

 

1. Culori inchise pentru un accent masculin

dormitoare masculine
dormitoare masculine

Daca va doriti un dormitor in stil masculin, atunci cel mai rapid mod de a reflecta acest lucru este prin culoare. Cele mai intalnite culori sunt cele inchise precum negru, maro, gri sau albastru care pot fi temperate de tonuri neutre cum ar fi alb sau bej. De asemenea, materialul cel mai utilizat in stilul masculin este pielea pentru dormitoare moderne si elegante.

 

2. Tema calatoriei pentru dormitoare masculine

Si barbatilor le place sa calatoreasca si sa accentueze acest lucru in spatiul personal. Astfel, peretele este cel mai vizat pentru a ilustra pasiunea pentru calatorii prin tablouri cu orasele preferate si detalii vizuale din mediul urban. Se poate apela si la un tapet de calitate care se poate aplica pe peretele intreg pentru un efect vizual care atrage atentia.

 

3. Stilul sportiv in design interior

calatorie
calatorie

Cu totii stim ca pana si barbatii au din ce in ce mai multa grija de aspectul fizic. Mai mult, fiecare are un sport preferat pe care il practica sau pe care prefera sa-l urmeasca in mod constant. Fie ca este vorba de fotbal, baschet sau tenis, stilul sportiv poate fi abordat cu succes in dormitor pentru a accentua stilul masculin abordat.

 

4. Design industrial

culori inchise in dormitoare masculine
culori inchise in dormitoare masculine

Acest tip de abordare in stil masculin cuprinde caramida ca si material folosit in design interior. In amenajari dormitoare, caramida poate fi utilizata in mod natural daca spatiul ofera aceasta posibilitate, dar poate fi inlocuita si printr-un tapet care sa imite acest material. De asemenea, metalul este un material regasit in stilul industrial si poate reda cu succes efectul de care aveti nevoie.

 

Spor la amenajari!

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/A-simple-and-elegant-way-to-create-a-masculine-bedroom-that-is-both-trendy-and-relaxing.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Refined-use-of-gray-and-lighting-in-the-bedroom.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-sexy-masculine-bedrooms-49.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Masculine-bedrooms-need-not-be-dull-and-boring.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar