img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 spatii de depozitare inteligente in design interior

4 spatii de depozitare inteligente in design interior

Daca aveti un apartament sau locuiti in case si vile, spatiul din orice incapere reprezinta un lucru care trebuie sa va ganditi cu mare atentie. Fiecare centimetru trebuie valorificat la maxim pentru a va organiza cat mai practic fiecare spatiu din incapere. Astfel, noi venim in ajutorul vostru pentru a lua decizii inteligente in ceea ce priveste spatiul de depozitare din amenajari interioare.

1 Coltar cu spatii de depozitare

spatii de depozitare
spatii de depozitare

Daca in design interior bucatarii aveti de gand sa amenajati un coltar, atunci nu uitati si de sertare integrate sau rafturi in acest tip de mobilier. De ce tocmai un coltar? Este un tip de mobilier durabil si pe care il veti folosi pe termen lung. Cu ajutorul acestei metode inteligente de depozitare va veti putea organiza lucrurile mult mai usor si toate acele accesorii marunte de bucatarie pe care nu mai aveti unde sa le puneti.

2 Spatiu de depozitare sub pat

spatii de depozitare in tocul usii
spatii de depozitare in tocul usii

Modelele de paturi pentru dormitoare moderne au montate spatii de depozitare practice, astfel incat organizarea lucrurilor sa fie cat mai inteligenta. Astfel, se pot monta sertare retractabile sau solutii de depozitare mai accesibile precum cutii sau cosuri din rafie. In acest spatiu se pot depozita maruntisuri sau chiar lenjeria de pat.

3 Spatiu de depozitare in tocul usii

Apartamentele noi de obicei au bucataria si livingul integrat, astfel ca nu este nevoie sa apelati la usi. In acest caz, dimensiunile tocului usii va poate permite sa montati sertare practice pentru o mai buna organizare in design interior. Verificati mai intai daca structura zidului va permite aplicarea acestei idei de amenajare.

4 Platforma inalta cu spatii de depozitare

spatii de depozitare sub pat
spatii de depozitare sub pat

Una dintre cele mai interesante idei in design interior este amenajarea unei platforme inalte in incapere. De regula, spatiul cel mai des intalnit pentru acest lucru este dormitorul, care va permite mai mult spatiu de amenajare dar si un design interior creativ. Un specialist in constructia mobilierului va poate ajuta sa obtineti un rezultat extrem de practic in design interior.

Va dorim spor la amenajari frumoase!

Sursa poze: http://www.centsationalgirl.com/2014/03/built-in-banquette-part-one/#more-39604
http://www.bloglovin.com/blogs/apartment-therapy-main-8169?post=3399973783&group=0&frame_type=a&context=post_page&context_ids=&blog=8169&frame=1&click=0&user=0&viewer=true
http://www.novate.ru/files/u33352/hideaway-space-storage-10.jpg
http://www.pbteen.com/products/shelby-storage-bed/?cm_mmc=Socialmedia-_-Pinterest-_-BedroomIdeas-_-Product

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar