img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 4 moduri de a obtine un interior mai luminos

4 moduri de a obtine un interior mai luminos

Orice incapere necesita inainte de toate lumina naturala, cu atat mai mult in amenajari interioare apartamente, unde de cele mai multe ori trebuie sa ne descurcam cu un spatiu mai restrans. Spatiile luminoase sunt mult mai prietenoase si vom vedea ca ne vor ajuta mult in activitatile pe care le intreprindem. Cu ajutorul sfaturilor noastre, speram sa oferiti suficienta lumina incaperilor in functie de stilul lor si designul interior specific.

1. Perdelele transparente: o necesitate reala

2Perdele reprezinta accesoriul ideal, care completeaza orice interior. Indiferent de stilul de amenajare al incaperii, nu renuntati complet la perdele. Va recomandam sa alegeti perdele confectionate din materiale vaporoase, albe sau chiar transparente, care sa mareasca gradul de luminozitate al camerei.

2. Albul: prietenul spatiilor mici

Chiar daca locuiti intr-o garsoniera sau poate apartament, nu trebuie sa va blocati la ideea de spatiu restrans. In acest caz, solutia ideala este adoptarea culorii alb in finisaje, pardoseala, sau mobilier care sa permita incaperii sa “respire”. Este o idee foarte buna de a obtine luminozitate prin amenajare si care sa ofere iluzia unui spatiu primitor si simplu. Daca din diverse motive, nu doriti sa optati pentru culoarea alb in intregime, va sfatuim sa apelati la decoratiuni interioare colorate si vesele care sa confere eleganta si modernism.

3. Accente pastelate cu ajutorul textilor

3Materialele textile in tonuri pastelate sau cu motive florale, pot oferi luminozitate unei incaperi. Alegeti diverse accesorii precum tapiterie, perne, covoare sau lenjerie in tonuri calde, cat mai deschise, care sa permita luminii sa patrunda in incapere. Va sfatuim sa va feriti de culorile inchise, deoarece vor crea iluzia unui spatiu ingust.

4. Lumina iubeste ferestrele mari

windmoller_designline_CONNECT_Laguna_kingsize_vintage desertFerestrele mari se regasesc de obicei in case si vile, insa daca aveti un apartament cu camere spatioase, va sfatuim sa luati in considerare aceasta optiune. Acestea ajuta lumina sa patrunda mai usor in incapere si sa ofere senzatia unui spatiu primitor.

Va dorim multa inspiratie in amenajare!

Sursa poze:

http://www.interiorholic.com/decorating/color/beautiful-pastel-interior-designs/

http://www.countryliving.com/homes/how-to-get-the-look/bedroom-designs-2008#slide-51

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar