img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 4 idei moderne de decor pereti

4 idei moderne de decor pereti

Amenajarea peretilor este primul pas pe care trebuie sa-l faceti atunci cand va ganditi la intregul interior. In functie de pereti, construiti designul incaperii piesa cu piesa prin care veti obtine atmosfera mult visata. Insa este important sa tineti cont de mici reguli, cum ar fi daca incaperea este mica sau mare pentru a corecta acest lucru prin amenajarea peretilor. Ideile de decor pereti sunt numeroase si astfel, va ajuta sa obtineti un design interior modern si plin de personalitate.

1. Stucaturi pentru un efect deosebit

Amenajarea peretilor nu presupune mereu a vopsi intr-o singura culoarea intreaga incapere. Exista si alte idei deosebite care ajuta la obtinerea unui interior armonios si modern. Asadar, stucaturile reprezinta o alegere ideala pentru pereti in amenajari interioare case. Acestea sunt realizate de regula din stuc (material de constructie) sau mortar simplu de ipsos. Stucaturile ofera un model interesant pe perete din benzi sau chenare de material. Este important sa tineti cont de distanta dintre cadre si sa fie cat mai corecta.

2. Lambriuri lemn in decor pereti

pereti moderni cu mozaic
pereti moderni cu mozaic

O incapere spatioasa ofera numeroase alternative de amenajare. Printre acestea se afla si lambriuri lemn, o alegere perfecta pentru un decor pereti cu un efect deosebit. Puteti opta pentru variata de a imbraca cu lambriuri toata suprafata peretelui sau pana la jumatate. Rezultatul poate fi unul spectaculos!

3. Natura in interiorul casei

Daca va place in general mediul natural, atunci puteti opta pentru tapeturi ca sa ofere nucleul din mediul inconjurator. Poate fi vorba despre scoarta unui copac, cerul senin sau iarba de un verde viu, toate redate prin alegerea unui tapet corespunzator. Daca aveti grija in amenajarea sa, tapetul nu va afecta suprafata peretelui pe termen lung si puteti renunta la el oricand, cu multa usurinta.

 

4. Placi de mozaic in design interior

Daca va doriti un interior deosebit, atunci trebuie sa acordati mai multa atentie peretilor. De cele mai multe ori acestia sunt neglijati, chiar daca ei pot schimba in totalitate aspectul unui interior. Apelati la placi de mozaic in amenajarea peretilor, ideale mai ales in bucatarie sau baie. Efectul este unul deosebit si se poate merge mai departe, prin realizarea unor modele interesante din placi.

Va dorim amenajari cu stil!

Sursa poze:

http://www.bhg.com/kitchen/backsplash/backsplash-tile-patterns/?socsrc=bhgpin101714splashofcolor&page=4&crlt.pid=camp.NdKQKXeR3kpg

http://www.deringhall.com/architects/fairfax-sammons/portfolio

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar