img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / 4 idei de decor pereti in bucatarie

4 idei de decor pereti in bucatarie

Dupa procesul important de vopsire a peretilor, urmeaza partea de decor pe care o asteptam cu nerabdare. Nu e simplu sa decorezi un perete, iar acest lucru presupune sa integrezi acele elemente de decor cu intreaga incapere. In amenajare bucatarie nu stiu care este motivul pentru care se pune accentul mai putin pe decorul peretilor. De cele mai multe ori, un perete alb este de ajuns, dar asta nu inseamna ca nu poti apela si la alte culori mai vibrante sau la elemente creative.

4 idei pentru a obtine un perete extraordinar in bucatarie

1. Ofera un punct de focalizare in bucatarie
Amenajarea peretilor nu presupune o investitie foarte mare, in functie de alegerea facuta. Poti opta si pentru amenajarea unui singur perete, cel care credeti ca ar putea iesi mai mult in evidenta. Astfel, alege tapeturi moderne cu simbolurile si imaginile preferate sau o pictura murala care te atrage in mod deosebit. Efectul va fi unul spectaculos!

2. Rafturi deschise in amenajare bucatarie
Noul trend pentru bucatarii moderne este amenajarea unor rafturi deschise pe pereti. Acest lucru ofera mai multa luminozitate si spatiu vizual intregii incaperi. Desigur, exista si dezavantaje insa poti alege sa amenajezi doar cateva rafturi care sa completeze designul interior cu succes.

3. Elemente estetice pentru bucatarii moderne
Decoratiunile interioare sunt importante intr-un interior la fel ca si elementele de decor de pe pereti. Nu ignora acest lucru nici in amenajari bucatarie, unde anumiti pereti permit acest lucru. Astfel, poti alege numeroase elemente estetice precum tablouri de diferite dimensiuni, ceas de perete intr-o forma neconventionala, oglinzi cu forme creative sau chiar farfurii pictate agatate de perete.

4. Transforma peretele intr-o tabla de scris
Acest lucru il poti realiza cu o vopsea mai speciala, care imita tabla de scris din scoli. Mai tii minte acea perioada? Investitia nu este costisitoare, iar efectul va fi cu siguranta unul care nu va trage neobservat. Fii creativa si scrie-ti retetele sau lista de cumparaturi cu creta pe acest perete sau amenajeaza-ti zona cu vinuri unde sa treci denumirile specifice. In plus, si cei mici pot avea o ocupatie atunci cand tu gatesti in bucatarie.

Iti dorim spor la treaba cu idei creative!

Sursa poze:
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/06/gallery-wall-in-kitchen.jpg
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/06/open-shelving-in-kitchen.jpg
https://www.etsy.com/listing/77007441/sit-long-talk-much-laugh-often-wall?utm_source=Pinterest&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/06/chalk-menu.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar