img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / 4 idei creative pentru a amenaja insula de bucatarie

4 idei creative pentru a amenaja insula de bucatarie

Bucataria este una dintre incaperile din casa unde ne putem exersa creativitatea gastronomica, daca o putem numi asa. Da, de multe ori ocolim bucataria dar ne intoarcem la ea de fiecare data cand vrem sa experimentam si altceva. Preferinte avem fiecare, de aceea ne este aproape imposibil sa nu ne intoarcem in acest spatiu.

insula de bucatarie cu rafturi
insula de bucatarie cu rafturi

Daca stilul de amenajare al bucatariei permite amenajarea unei insule, atunci nu mai ezita. Motive ar fi prea multe, insa unul dintre ele este posibilitatea de a ti-o decora in functie de necesitatile zilnice.

1. Insula de bucatarie cu dulapuri

Apeleaza la aceasta idee practica pentru insula de bucatarie, pentru a profita cat mai mult de spatiul din bucatarie. Fie ca dispui de o bucatarie mica sau una spatioasa, insula de bucatarie poate fi gandita intr-un mod creativ si practic. Apeleaza la dulapuri pratice montate in insula de bucatarie pentru toate lucrurile de care ai nevoie in bucatarie. Si chiar sunt atat de multe, incat cu greu le mai gasim loc in bucatarie, nu-i asa?

2. Inveseleste atmosfera in bucatarie

In amenajari bucatarii, ai la dispozitie multe idei pentru o atmosfera cat mai primitoare si vesela. Astfel, te vei intoarce mereu in acest spatiu cu zambetul pe buze. Asadar, picteaza insula de bucatarie in culoarea preferata sau decoreaza spatiul folosind un tapet cu imprimeu interesant.

3. Opteaza pentru un material potrivit

creativitate
creativitate

Ca sa amenajezi spatiul din bucatarie intr-un mod inedit, poti apela la niste materiale care nu sunt folosite atat de mult in design interior. De exemplu, caramida sau piatra este perfecta pentru amenajarea insulei de bucatarie cu scopul de a crea un punct de atractie in bucatarii moderne.

4. Insula de bucatarie cu spatiu de depozitare

Intr-o bucatarie avem nevoie mereu de spatii de depozitare inteligente. De aceea, poti folosi insula de bucatarie ca si zona deschisa de depozitare in care sa agati tigaile sau le poti depozita ordonat astfel incat sa obtii mai mult loc. Aceasta idee este necesara mai ales daca ai o bucatarie mica pe care nu o poti incarca cu mult mobilier.

Te-ai hotarat deja ce idee vei pune in practica in bucataria ta? Mult succes!

Sursa foto: http://decozilla.com/2013/02/kitchen-island-designs/
http://brooksandkendra.blogspot.ro/2012/06/stone-kitchen-island.html
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/10/make-your-kitchen-island-interesting-and-cool-5.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar