img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 4 idei creative care infatiseaza bradul de Craciun

4 idei creative care infatiseaza bradul de Craciun

De fiecare data cand suntem in apropierea Craciunului, atmosfera de sarbatoare isi face simtita prezenta. De la orasul impodobit festiv, pana la colindele care rasuna in orice incapere, magia specifica ne inconjoara si ne pregateste pentru un Craciun de poveste.

In ceea ce priveste amenajarile interioare de Craciun, trebuie sa ne pregatim cu decoratiuni specifice care sa ofere un design interior festiv. Daca nu planuiti sa cumparati un brad veritabil, atunci va punem la dispozitie cateva idei creative pentru a nu simti lipsa bradului de Craciun.

 

1. Instalatie pentru brad

idee de brad de Craciun
idee de brad de Craciun

Aparent, o simpla instalatie de brad poate face minuni. Pentru pereti interiori imbracati in sarbatoare, decorati instalatia ca sa redea forma unui brad. Nu uitati sa prindeti instalatia la colturi fie cu banda adeziva, fie cu pioneze pentru a se fixa. Stati linistiti, Mosul vine in orice casa in care se simte din departare atmosfera de sarbatoare.

 

2. Carti atent asezate

De sarbatori, luati o pauza de la citit de dragul artei. Carte dupa carte, asezati-le strategic astfel incat sa ia forma unui bradut. Asezati opera de arta la vedere oriunde in casa si cu siguranta veti primi aprecieri de la musafiri.

 

3. Bradut creativ

idee de brad de Craciun
idee de brad de Craciun

O alta idee inedita este sa realizati un brad pe perete cu ajutorul unr pagini de carte sau pagini din reviste, pentru un plus de culoare. Luati pagina cu pagina si infatisati cat mai bine forma bradutului. La final, oferiti un contur cu ajutorul unei funii groase sau benzi adezive.

 

4. Brad de Craciun cu decoratiuni interioare

Daca ati ramas in pana de idei, noi va oferim o alta solutie. Apelati la cateva rafturi de perete simple, de dimensiuni diferite, pe care sa amenajati decoratiuni interioare la indemana voastra: rame foto, lumanari parfumate, suporturi, cutii mici de cadou etc.

idee de brad de Craciun
idee de brad de Craciun

Cu ajutorul creativitatii si imaginatiei, v-am oferit aceste 4 idei creative care cu siguranta vor inveseli atmosfera de sarbatoare. Spor la treaba!

 

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/52424783136127763/

http://www.pinterest.com/pin/52424783136127777/

http://www.pinterest.com/pin/52424783136127727/

http://www.apartmenttherapy.com/creative-christmas-trees-for-the-space-challenged-197698

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar