img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Copii / 4 decoratiuni de perete in design interior copii

4 decoratiuni de perete in design interior copii

Camera copiilor poate fi amenajata destul de simplu, deoarece aveti atatea idei la dispozitie atat pentru baieti, cat si pentru fete. Primul pas este amenajarea peretelui care presupune vopsirea in culoarea preferata a copilului sau decoruri de perete care sa aduca zambetul pe buze. Va recomandam sa incercati unul dintre cele 4 idei prezentate mai jos.

 

1. Picturi pe perete

camera de printese
camera de printese

Peretele din camera poate fi decorat intr-un mod vesel si distractiv, pentru a-i oferi copilului o stare pozitiva de fiecare data. Apelati la o pictura murala din desene animate, sau povestea preferata a celui mic pentru a-i aduce mereu zambetul pe buze atunci cand paseste in camera.

2. Tapeturi moderne

fluturasi pe perete
fluturasi pe perete

Un tapet pentru perete este solutia cea mai rapida si economica atunci cand doriti sa realizati un decor deosebit in camera copilului. Acestea pot fi gasite cu usurinta in comert sau achizitionate online, iar modele de tapeturi moderne sunt nenumarate.

3. Lumini care atarna pe pereti

Un efect deosebit poate fi realizat cu ajutorul unor decoruri luminoase de perete. O data ce ati gasit modelul care va place, nu mai ramane decat sa apelati la un specialist pentru a le monta asa cum va doriti.

4. Oglinzi creative

oglinda Hello Kitty
oglinda Hello Kitty

Optati pentru oglinzi in forme neobisnuite pentru decorul peretilor din camera copilului. Acestea vor avea un avantaj dublu: vor fi functionale, dar vor avea in acelasi timp un efect estetic pe perete.

Cu siguranta copilul va aprecia decorul colorat si vesel din camera sa, care ii va oferi in permanenta buna dispozitie si energie. Va stam la dispozitie in orice moment cu informatii si idei pentru un decor de poveste in camera copilului.

Sursa poze:

http://interior24.net/fantastic-ideas-of-disney-princess-bedroom-decor.htm/wall-decor-with-disney-princess-character-for-kids-room

http://www.potterybarnkids.com/room/rom/romgir/romgirbelenv/

http://www.aliexpress.com/item-img/Hello-Kitty-Wall-Mirror-Cosmetic-Toilet-Mirror-Decor-Mirror-Dressing-Mirror/556541181.html

http://www.dropddesign.com/wp-content/uploads/2014/01/surprising-stylish-kids-bedroom-modern-style-blue-wall-wooden-divan-green-rug-yellow-wall-lamp-blue-ceiling-lamp-white-toys-storage-white-ceramic-floor-white-wall-mounted-shelves-915×686.jpg

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar