img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 alternative la masuta de cafea in design interior

4 alternative la masuta de cafea in design interior

Masuta de cafea este unul dintre accesoriile nelipsite din amenajari interioare living. Este ideala pentru servirea micului dejun in diminetile lenese, depozitarea revistelor preferate ca sursa rapida de lectura sau servirea cafelelor alaturi de prieteni. Masuta de cafea este o piesa de mobilier care reprezinta o investitie in plus. Astfel, exista si alte alternative inedite la aceasta piesa de mobilier atat de necesara.

1. Masuta de cafea din carti uzate

Cu siguranta printre lucrurile mostenite de la bunici si parinti se afla si carti uzate, clasice care ofera acel miros inconfundabil. Utilizati un teanc de astfel de carti pentru amenajarea creativa a unei masute de cafea. La acestea se adauga si un blat de lemn clasic, care poate fi vopsit in culoarea preferata sau utilizat in forma clasica. Aceasta alternativa neconventionala poate fi de mare folos, in special daca nu doriti sa investiti mult in amenajarea livingului.

2. Confort la masuta de cafea

Cum puteti obtine functionalitate dar si confort in acelasi timp? Daca nu doriti sa va mai loviti de colturile unui astfel de mobilier, atunci apelati la un taburete din material confortabil. Veti gasi numeroase modele de taburete, de dimensiuni si materiale diferite, care va ofera ocazia de a inlocui clasica masuta de cafea.

3. Lada ca inlocuitor de masuta

Indiferent ca este vorba de lada veche a bunicii sau alt model mai nou, este o alternativa practica si rapida. Astfel, masuta de cafea este inlocuita cu succes de lada si poate deveni si un spatiu de depozitare eficient. In plsu, poate fi amenajata cu mici decoratiuni interioare pentru un plus de prospetime in design interior.

4.  Valiza practica in loc de masuta de cafea

Cu siguranta mai stiti valizele vechi care erau purtate cu mandrie de parintii nostri. Acestea nu trebuie aruncate deoarece pot deveni alternative neconventionale in design interior. Valiza poate fi utilizata cu succes in dormitoare, pe post de noptiera sau in living, ca si inlocuitor ingenios la masuta de cafea. Astfel, acest tip de mobilier poate deveni un centru de atractie de mare efect in amenajari interioare.

Voua care idee va place mai mult?

Sursa poze: http://www.furnishburnish.com/wp-content/uploads/2012/08/10-creative-coffee-table-alternatives-2.jpg

http://www.furnishburnish.com/wp-content/uploads/2012/08/10-creative-coffee-table-alternatives-10.jpg

http://o.aolcdn.com/smp/is/submissions/uploads/22300/52865a469b358$!400x.jpg

http://lifestyle.allwomenstalk.com/brilliant-ways-to-repurpose-a-suitcase/6/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar