img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 3 tipuri de pardoseala potrivite in amenajare balcon

3 tipuri de pardoseala potrivite in amenajare balcon

Primele raze ale soarelui ne cheama la o gura de aer proaspat. Da, a venit primavara! exclamam cu un zambet larg. Daca a venit in sfarsit primavara iar vremea frumoasa ne permite luxul de a iesi pe balcon dimineata pentru a ne savura cafeaua, este un moment bun sa amenajam balconul dupa bunul plac.

balcon colorat cu covor
balcon colorat cu covor

Inainte de toate este important sa incepeti cu un material pardoseala care sa va multumeasca. Noi avem 3 propuneri pardoseala pentru a va usura decizia.

1. Lemn in amenajari balcoane

In orice locuinta spatioasa este prezent si balconul, dar care de cele mai multe ori este neglijat. Nu va rezumati doar la betonul tipic din constructia balconului si apelati la un tip de material pardoseala ca in orice alt spatiu din casa. Lemnul este o alegere foarte buna, chiar daca balconul este acoperit sau nu. Fie alegeti parchet lemn sau puteti chiar opta pentru placi din lemn. Astfel, atmosfera calduroasa tipica „de acasa” va fi resimtita sin in acest spatiu relaxant.

2. Piatra ca si tip de pardoseala

In case si vile, piatra este un material pardoseala folosit in exces in special in amenajari exterioare. Pentru designul exterior al teraselor sau balcoanelor, piatra poate fi un aliat perfect care rezista cu brio in orice conditii meteorologice. Pe termen lung, piatra este un tip de material pardoseala care va ofera conditiile potrivite relaxarii in natura. O masuta si cateva scaune sunt suficiente pentru a crea o zona de lounge care invita la relaxare absoluta in zilele de weekend.

3. Covorul ca si solutie rentabila

balcon amenajat in tendinte
balcon amenajat in tendinte

In cazul in care nu doriti sa investiti mult in amenajarea unui balcon, covorul va fi mereu o solutie alternativa ideala. Acoperiti betonul rece si nu inestetic cu un covor pe placul vostru pentru a reda confortul de acasa asa cum va doriti. In schimb puteti sa plusati la design, unde aveti numeroase idei de amenajare printr-un scaun, sezlong confortabil si o masa de cafea.

Incepeti de acum amenajarea balconului pentru a va bucura toata primavara de confortul si relaxarea de care aveti nevoie. Mult succes!

Sursa poze: http://trendenser.se/2013/may/sommarstyling-for-ellos.html

http://kokopelia.pl/pomysl-na-maly-balkon/

http://www.bloglovin.com/blogs/dustjacket-attic-2594279?blog=2594279&post=2975916473&viewer=true

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar