img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / 3 tendinte in amenajari bai 2015

3 tendinte in amenajari bai 2015

Tendintele anului 2015 cuprind toate incaperile din amenajari interioare case precum baia, bucataria, dormitorul si livingul. In ceea ce priveste baia, tendintele anului 2015 ofera idei de amenajare inspirationale, in special pentru baile spatioase. Daca aveti in vedere schimbari radicale in amenajarea baii, este momentul sa luati in considerare si aceste tendinte actuale.

1. Bai amenajate in stil asiatic

tendinte in amenajari 2015
tendinte in amenajari 2015

In amenajari interioare case, stilul asiatic implica reguli de amenajare si materiale specifice care redau vibratia acestui stil neconventional. Prin imbinarea unor elemente cu specific japonez si traditional chinezesc, toate elementele din baie trebuie sa inspire natural. Apelati la materiale naturale precum bambus, lemn de stejar, rachita etc. Elementele acvatice si plantele care ofera un plus de viata nu trebuie sa lipseasca dintr-un decor asiatic. Decoratiunile interioare si accesorii baie lemn trebuie sa fie si ele prezente, insa intr-un mod cat mai minimalist. Daca spatiul va permite, va puteti considera norocosi.

2. Joc de lumini impresionant in baie

tendinte  2015
tendinte 2015

Sistemul de iluminat ocupa un loc important in fiecare incapere din casa. Baia trebuie sa fie cat mai luminoasa si sa ofere luminozitate, iar luminile potrivite ofera aceste rezultate. In amenajari bai, puteti opta pentru lumini tip leduri pe care sa le imbinati placut cu luminile de la oglinzi. Pot fi amenajate n locuri diferite pentru a cuprinde intreaga baie.

3. Culori de interior bogate

Culorile traditionale in amenajarea unei bai trebuie uitate, deoarece paleta de culori este extrem de variate. Optati pentru culori de interior precum marsala, culoarea anului 2015 sau alte culori puternice care sa capteze atentia in mod placut.

Indrazniti sa experimentati si amenajati-va baia mult visata! Mult succes!

 

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/12/Tom-Dixon-pendant-lighting-in-the-bathroom.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/12/LED-Lighting-brings-a-unique-aura-to-he-bathroom.jpg

http://www.houzz.com/photos/7471629/Interior-design-contemporary-bathroom-south-east

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar