img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / 3 tendinte amenajare bucatarii in 2015

3 tendinte amenajare bucatarii in 2015

Anul 2015 aduce numeroase noutati in amenajari interioare case, pe langa culoarea anului care a atras atentia tuturor. Cand vine vorba de amenajari bucatarii, imaginatia nu are limite cu toate ca exista tendinta de a opta carte simplitate. Clasic sau modern poate fi aplicat oricand intr-o bucatarie, mai ales cand apelati la putina creativitate. Care sunt culorile in tendinte care se imprietenesc cu bucataria?

1. Mai mult curaj cu negru in bucatarii

tendinte in amenajare bucatarii
tendinte in amenajare bucatarii

Negrul este culoarea care a fost ignorat-o mereu in privinta amenajarii unei bucatarii. Culorile deschise sau lemnul au fost tipul de mobilier ales, cu care mergeai la sigur si nu aveai cum sa dai gres. Cu toate acestea, alegerea culorii negru este una indrazneata dar si sofisticata. Negrul accentueaza acest spatiu de lucru si ofera bucatarieri o nota de eleganta. Poti opta pentru o bucatarie acoperita de culoarea negru in intregime sau o poti combina cu nuante neutre placute precum alb sau bej. Ca si materiale, marmura este alegerea potrivita in combinarea acestor tipuri de culori pentru bucatarie.

2. Apeleaza la accente metalice

Auriu, bronz, metal sau aramiu cu siguranta nu sunt o alegere populara in amenajari bucatarii, dar tendintele mixeaza tot mai mult pe aceste culori. Au avut un impact semnificativ pe tot parcursul anului precedent in toate industriile si se preconizeaza mentinerea sa si in anul 2015. Alege un decor simplu combinat cu corpuri de iluminat si accesorii bucatarie scaldate in auriu stralucitor care vor scoate din anonimat acest spatiu. Poti opta pentru culori versatile si mereu prietenoase in bucatarii moderne: maro, alb sau gri.

3. Bucataria ca spatiu de socializare

tendinte bucatarii 2015
tendinte bucatarii 2015

Apartamentele noi integreaza bucataria cu livingul cu scopul de a crea un spatiu de socializare placut. Bucataria traditionala este astfel inlocuita cu cea sociala, care promoveaza interactiunea si in care musafirii vor avea spatiu suficient de desfasurare. Opteaza pentru un bar de bucatarie cu scaune inalte pentru confortul zilnic si langa bucatarie o masa dining cu scaune comode pentru un spatiu de socializare ocazional.

Mult succes in amenajari interioare case in tendinte!

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/12/Loft-like-design-of-the-kitchen-adds-to-its-fabulous-appeal.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/12/Fabulous-use-of-gold-and-silver-lighting-fixtures-in-the-kitchen.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/12/Beautiful-kichen-allows-for-easy-interaction-with-the-dining-space.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar