img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 3 sfaturi care va ajuta sa decorati casa ca un profesionist

3 sfaturi care va ajuta sa decorati casa ca un profesionist

Doriti sa va amenajati casa si nu aveti experienta in decorat? Va punem la dispozitie cateva sfaturi si etape pe care le puteti urma daca doriti sa va amenajati casa ca un profesionist. Apelarea la un specialist in amenajare este o optiune buna, insa trebuie sa stiti faptul ca acest serviciu costa. Daca alegeti sa amenajati casa singur economisiti bani si aveti posibilitatea de a decora intreaga casa dupa gustul dvs.

 

Stabiliti bugetul

Decorat casa ca un profesionistInainte de a da startul oricarei activitati de amenajare cel mai important lucru care trebuie facut se refera la stabilirea unui buget. Atunci cand stabiliti cati bani sunteti dispus sa cheltuiti pentru amenajare este necesar sa luati in considerare si cateva elemente: cat timp veti locui in casa respectiva sau la cat timp doriti sa redecorati.

Daca stati in chirie, atunci nu este indicat sa cheltuiti prea multi bani pentru vopsea scumpa. Acelasi lucru este valabil si daca sunteti genul de persoana care se plictiseste repede si redecoreaza destul de des.

 

Plan de amenajare

Dupa ce ati stabilit bugetul pentru amenajare, trebuie sa pregatiti „planul de bataie” sau cu ce incapere incepeti amenajarea. Cel mai bine este sa incepeti cu incaperile pe care le folositi cel mai des. Realizati o lista cu ce aveti nevoie pentru a decora: vopsea, mobilier, decoratiuni si alte elemente.

Ganditi-va la ce activitati se vor desfasura in principal in acea camera sau la obiceiurile pe care le aveti pentru a sti exact ce lucruri trebuie sa adaugati. De exemplu, daca utilizati livingul pentru cine festive si petreceri atunci puteti alege o masa din lemn masiv, de o calitate superioara.

In cazul in care folositi masa doar pentru a lua cina cu familia va puteti orienta spre un material mai ieftin, insa care este rezistent la uzura.

 

Stilul de amenajare si culorile

Amenajat casaAcum ca aveti la dispozitie modul in care veti folosi camera, dar si bugetul, puteti sa lasati creativitatea sa lucreze. Informati-va putin despre ce stiluri de amenajare puteti alege.

Este recomandat sa optati pentru un stil de amenajare in concordanta cu personalitatea dvs. Puteti alege un stil romantic, daca sunteti o persoana visatoare, un stil Art Deco daca sunteti pasionati de antichitati sau un stil casual, rustic, contemporan, gotic sau minimalist.

In functie de stilul de amenajare, stabiliti si schema de culori sau decoratiunile si restul elementelor de amenajare interioara.

Sursa poze:

http://ak6.picdn.net/shutterstock/videos/598474/preview/stock-footage-footage-in-high-definition-of-couple-decorating-new-house-man-moving-boxes-and-woman-painting-the.jpg

http://t4.thpservices.com/fotos/thum4/012/882/ref-rlx113073.jpg

http://ak3.picdn.net/shutterstock/videos/598489/preview/stock-footage-smiling-couple-with-colour-samples-to-paint-new-house-footage-in-high-definition.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar