Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / 3 piese de mobilier inspirate din Alice in Tara Minunilor
3 piese de mobilier inspirate din Alice in Tara Minunilor

3 piese de mobilier inspirate din Alice in Tara Minunilor

Povestea redata in cartea si filmul „Alice in Tara Minunilor” reprezinta o sursa de inspiratie chiar si in design interior. Stilul de amenajare feeric si piesele de mobilier inedite specifice povestii, sunt cele care reusesc sa sparga monotonia in orice interior. Pregatiti-va pentru 3 exemple neconventionale care o sa va reaminteasca de frumoasa poveste a lui Alice.

 

1. Scaun urecheat

piese de mobilier: scaun urecheat

piese de mobilier: scaun urecheat

Acest scaun jucaus cu un design feminin, este inspirat de Iepurele Alb, un personaj indragit din povestea „Alice in Tara Minunilor”. Designerul Merve Kahraman este cea care a creat scaunul HYBRID No2 si care s-a lasat inevitabil captivata de lumea magica din poveste. Imbracat in culoarea crem si invelit in tapiterie de piele, scaunul reprezinta un mare plus pentru interioare moderne. Pe langa avantajul estetic oferit, acest mobilier asigura un nivel de confort ridicat necesar in orice interior.

 

2. Piese de mobilier cu forme

piese de mobilier cu forme

piese de mobilier cu forme

Designerul Vincent Thomas Leman abordeaza un concept suprarealist in design interior, care implica piese de mobilier curbate, distorsionate, imperfecte. Fie ca este vorba de o noptiera, comoda sau o etajera, toate ofera un plus de neconventional in design interior. Acestea pot fi amenajate cu succes in camera copilului de exemplu, o metoda in plus de a-i starni imaginatia si creativitatea. Depasiti bariera si amenajati creativ!

 

3. Corpuri neconventionale

corpuri neconventionale

corpuri neconventionale

Lila Jang, un sculptor din Coreea de Sud, a realizat o serie de piese de mobilier iesite din comun, care sa va faca sa va simtiti ca parte din poveste. Decorul atrage instant privirea la vederea unui taburet in forma de ciuperca, fotoliu tron, o canapea care se intinde efectiv pe perete sau o comoda al carei sertar se desprinde singur. Din dorinta de a evada din cotidian si de a oferi solutii pentru amenajari inteligente, designerul a creat corpuri de mobilier care par sa depaseasca bariera realitatii. Inedit, nu-i asa?

Voua care piese de mobilier va plac mai mult?

Sursa poze:

http://newhouseofart.com/wp-content/uploads/2009/08/thomas-leman-furniture-design.jpg

http://www.mervekahraman.com/uploads/_DSC1579.jpg

http://www.modernism.ro/wp-content/uploads/2014/02/surreal-french-furniture-design-lila-jang-3.jpg

http://www.modernism.ro/wp-content/uploads/2014/02/surreal-french-furniture-design-lila-jang-4.jpg

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top