Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / 3 modalitati decor fereastra rotunda in design interior
3 modalitati decor fereastra rotunda in design interior

3 modalitati decor fereastra rotunda in design interior

Chiar daca nu este des intalnita in amenajari interioare, fereastra de forma rotunda poate fi utilizata ca si efect decorativ in case si vile. De regula, ferestrele rotunde sunt asezate cat mai sus si sunt de marime mica. In functie de spatiul amenajat, exista numeroase modalitati de decor care sa transforme complet un interior.

 

1. Decor mansarda cu fereastra rotunda

fereastra rotunda in bucatarie

fereastra rotunda in bucatarie

In majoritatea cazurilor, fereastra rotuda este regasita in amenajarile la mansarda unde ofera un decor complemetar din punct de vedere vizual. Alaturi de tavanul inclinat, fereastra rotunda arata mult mai bine decat cea clasica. Liniile curbe ale ferestrelor ofera psibilitatea de a le amplasa oriunde pe pereti, fara necesitatea unei perdele pentru a va bucura de suficienta lumina naturala in incapere.

 

2.  Fereastra rotuda in amenajari bucatarii

fereastra rotunda

fereastra rotunda

Bucataria este un alt spatiu ideal de amenajare a unei ferestre rotunde. Chiar daca este unul dintre locurile la care nu va gandeati neaparat, totusi puteti lua in calcul si aceasta optiune spectaculoasa. Din punct de vedere estetic, liinile curbe ale ferestrei ofera versatilitate in comparatie cu colturile regasite in aceasta incapere. Astfel, veti obtine un interior dinamic cu lumina naturala din belsug, iar rezultatul va fi un design interior care cu siguranta spargele tiparele!

 

3. Decor sferic in baie

fereastra rotunda in baie

fereastra rotunda in baie

Un alt interior care nu este amenajat de regula cu acest tip de fereastra este baia. Insa in comparatie cu spatiul mic oferit de baie, fereastra rotunda este perfecta pentru aceasta incapere. Poate fi amenajata o fereastra dreptughiulara cat si una rotunda pentru un plus de simetrie, sau se poate opta doar pentru cea rotunda pentru un design interior nonconformist.

 

Fereastra rotunda poate schimbata intreg decorul unei incaperi, in cazul in care este amenajata corespunzator. Desigur, in momentul in care constructia este realizata de la zero, este mult mai simpla amenajarea acestui model de fereastra. Va dorim mult spor si inspiratie!

 

Sursa foto: http://www.houzz.com/projects/20972/Henlopen-Acres-III

http://www.bhg.com/decorating/decorating-photos/kitchen/

http://www.bhg.com/bathroom/color-schemes/colors/pastel-baths/#page=5

http://www.interiorsbystudiom.com/windows-interior-design-architecture-detail/

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

2 comments

 1. Ce mult mi-as dori si eu o asemenea fereastra! Tocmai imi decorez noul apartament impreuna cu sotul meu. Ne-am orientat spre un apartament cu 3 camere in zona de nord –est a bucurestiului intr-un complex rezidential ft civilizat si modern. Apartamentul arata foarte bine, complet finisat si modern, insa as vrea ceva mai deosebit. Mi-ar placea tare mult o astfel de fereastra, nu o vad in bucatarie ci in living, ca un ceas…s-ar vedea deosebit. C ear trebui sa fac pentru a avea una? Oare afecteaza structura blocului?

  • Daniel P. Hirschi

   Buna ziua stimata doamna Madalina

   Va multumim pentru mesaj. Un e-mail cu raspuns a fost trimis pe adresa Dvs. de e-mail.

   Echipa constructii24.ro va doresc un week-end frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top