img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 3 modalitati de amenajare cu lambriuri in design interior

3 modalitati de amenajare cu lambriuri in design interior

Lambriurile sunt placi din lemn simplu sau colorat utilizate in diverse moduri in amenajari interioare. Reprezinta un detaliu de interior surprinzator, care ofera un plus estetic in orice incapere. Este bine de stiut ca lambriurile pot fi utilizate nu numai pe perete sau tavan dar si in cazul mobilierului. Iata ideile noastre!

1. Tavan si perete imbracat in lambriuri

lambriuri pe hol
lambriuri pe hol

Cele mai utilizate locuri pentru lambriuri sunt reprezentate de perete si tavan. Este momentul sa faceti o alegere moderna si durabila in orice incapere prin alegerea unui set de lambriuri lemn. Puteti alege lambriuri inclusiv pentru spatiul liber lasat de mobila din bucatarie pentru un efect vizual neconventional.

Printre numeroase avantaje ale unui lambriu pvc sau lemn se numara durabilitatea, design robust si usor de intretinut prin faptul ca poate fi spalat in orice moment fara a afecta suprafata materialului. Diversitatea este un alt avantaj de care ar trebui sa tineti cont.

2. Lambriuri pentru mobilier

lambriuri pentru mobilier
lambriuri pentru mobilier

Orice lambriu lemn de inalta calitate poate fi utilizat inclusiv in cazul unui mobilier. In amenajari bucatarii, lambriurile utilizate in constructia mobilei ofera nu numai un detaliu de interior surprinzator dar si un design  in stil rustic care atrage atentia. Acest tip de material pentru mobilier este mai greu de gasit, insa puteti apela oricand la ajutorul unui profesionist pentru a va indeplini asteptarile.

Puteti opta pentru un mobilier cu lambriuri lemn pe hol, sub forma unei comode, masute de cafea si multe alte optiuni pentru interioare moderne.

3. Lambriuri in amenajari dormitoare

stil si eleganta
stil si eleganta

O alta modalitate de amenajare cu lambriuri lemn este utilizarea sa la tablia patului din dormitor. Este o alegere neconventionala in design interior, dar va contribui cu un plus estetic de care aveti nevoie. Tablia din lambriu lemn simplu sau colorat cu siguranta va oferi o nota distinsa patului si intregii incaperi. Puteti gasiti lambriuri lemn in diverse culori si grosimi in functie de preferintele personale. Noi va punem la dispozitie acest serviciu prin montare si calitatea excelenta a materialelor oferite.

Spor la amenajari cat mai reusite!

Sursa poze:

http://www.bhg.com/home-improvement/walls/ideas-for-interior-walls/#page=3

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/02/1019.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/02/1412.jpg

http://www.thisoldhouse.com/toh/photos/0,,20621782,00.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar