img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 3 decoratiuni populare de Craciun

3 decoratiuni populare de Craciun

In aceasta perioada ne bucuram de decoratiuni interioare sau exterioare, cadouri cat mai deosebite si cu putin noroc, poate suntem inspirati de ce se afla in jurul nostru. Cele mai populare decoratiuni de Craciun isi fac aparitia in fiecare an, de fiecare data cat mai creative si inedite. Insa ghirlandele, sosetele tematice si lumanarile vor ramane cele mai potrivite decoratiuni pentru a ne imbraca casele de sarbatoare.

1 Ghirlande de Craciun in case moderne

decoratiuni de Craciun
decoratiuni de Craciun

Trebuie sa recunoastem ca ghirlandele ofera o nota creativa in case moderne, indiferent de spatiul de amenajare. Clasicele ghirlandele insa isi pierd acum farmecul, dar pot fi decorate cu creativitate pentru a se lasa remarcate de musafiri. Astfel, va sugeram sa decorati o ghirlanda cu accesorii naturale precum conuri de brad, batoane de scortisoara sau chiar clementine, avand in vedere ca sunt fructe de sezon. Clementinele le puteti folosi intregi sau sa apelati doar la coaja pentru a da un aer natural decoratiunii, dar si pentru un miros deosebit. Sunt populare anul acesta chiar si ghirlandele facute din diverse materiale colorate.

2 Sosete tematice in design interior

Inainte de perioada sarbatorilor, cei mici obisnuiesc sa isi pregateasca sosetele si sa le agate in diverse locuri, pentru a putea fi umplute ulterior cu cadouri. Aceste decoratiuni interioare le puteti achizitiona din magazine si le puteti personaliza dupa bunul plac. De exemplu, inscriptionati numele celor din familie pe exterior, pentru a obtine un detaliu creativ. In plus, pana vin cadourile le puteti umpe cu globuri de Craciun colorate sau ramuri de brad proaspat pentru un design interior deosebit.

3 Design interior cu lumanari

Lumanarile vor reprezenta mereu cea mai simpla si accesibila metoda de a va decora casa de sarbatori. Puteti achizitiona lumanari cu suporturi simple si sa le personalizati intr-un mod creativ. Pentru mai multa inspiratie, va ajutam nou cu cateva idei. De exemplu, asezati batoane de scortisoara in jurul suportului de lumanare transparent si fixati-le cu o panglica de cadou. Nu-i asa ca este simplu si deosebit? Lumanarile pot fi si ele imbracate de sarbatoare in mod inedit cu ajutorul tricotajelor. Cu siguranta mamele sau bunicile va pot ajuta in acest sens.

Va dorim sarbatori cu multa inspiratie!

Sursa poze:
http://www.digsdigs.com/photos/5-top-popular-christmas-decorations-you-should-try-17-554×772.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/5-top-popular-christmas-decorations-you-should-try-9.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/5-top-popular-christmas-decorations-you-should-try-25.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/5-top-popular-christmas-decorations-you-should-try-24-554×647.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar