Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 3 categorii de culori pentru decorul de Craciun
3 categorii de culori pentru decorul de Craciun

3 categorii de culori pentru decorul de Craciun

Asteptati Craciunul? Noi asteptam cu nerabdare decoratiunile de Craciun din oras, decorarea bradului si momentele speciale petrecute in familie in aceasta perioada. Trebuie sa recunoasteti ca totul este magic si mai frumos in jurul nostru odata cu sosirea Craciunului.

 Astazi dorim sa va propunem decorarea cu 3 categorii de culori, care sa schimbe atmosfera din casa voastra si sa va ofere un Craciun de poveste.

 

rosu aprins si alb

rosu aprins si alb

1. Rosu aprins si puritate

Combinatia clasica dintre rosu si alb se potriveste cu succes in orice stil de amenajare. Orice camera in care vom integra aceste doua culori va transmite o atmosfera moderna si calduroasa. Nu uitati de instalatia de lumini, care va oferi un plus de magie incaperii respective.

 

Cele doua culori se tempereaza reciproc: rosul ofera dinamism si veselie, iar albul ofera lumina si senzatia de decor intim. O combinatie clasica, care face fata cu succes trecerii timpului si cu care nu veti da niciodata gres.

 

argintiu si un strop de turcoaz

argintiu si un strop de turcoaz

2. Argintiu si un strop de turcoaz

Un decor proaspat si elegant de Craciun este oferit de combinatia surprinzatoare dintre argintiu cu note de turcoaz pe alocuri. Amenajarea in aceste doua culori poate fi regasita prin globuri si alte ornamente specifice de Craciun, sau decoratiuni interioare care nu necesita investitii majore precum perne, lenjerie de pat in dormitor, fata de masa etc.

Oferiti o nota confortabila acestui decor proaspat cu prezenta unor lumanari, care sa adauge un plus de caldura vizuala in incapere.

 

3. Mov cu accente aurii

mov cu accente aurii

mov cu accente aurii

Craciunul nu mai este demult clasic, atata timp cat creativitatea si imaginatia este folosita la randament maxim. Combinatia interesanta dintre mov cu accente aurii ofera un design interior extrem de rafinat.

Bradul poate fi imbogatit cu decoratiuni in aceste doua culori surprinzatoare, precum globuri mov si fundite aurii pe ramuri. Pe langa decorarea specifica a bradului, o idee creativa este sa folositi tapeturi moderne cu accente aurii care sa imbrace intr-un mod elegant peretii camerei. Amenajarea poate fi realizata in living sau in orice alta camera unde este asezat bradul, pentru un plus de rafinament si opulenta.

Care dintre aceste 3 combinatii de culori va place mai mult?

 

Sursa poze: http://www.sasinteriors.net/wp-content/uploads/2011/12/222506037809346531_usRjD1WQ_c.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Aqua-and-metallic-color-palette.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Glittering-finds-from-Target.jpg

http://www.sasinteriors.net/wp-content/uploads/2011/12/103723597637544724_HLnIuNwo_c.jpg

 

About Rozina Fabian

Rozina Fabian lucreaza ca freelancer in copywriting&Social media. Hobby: publicitatea, voluntariatul, scrisul, poeziile si cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top