img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 9 Idei pentru amenajari interioare living

9 Idei pentru amenajari interioare living

Sa colectam reviste despre cum am vrea sa arate living -ul nostru. E ieftin, insa ne permite sa visam….deoarece visele cateodata devin realitate. Culori de interior, mobilier de lux, candelabre – toate din imaginatia noastra. Exista mai multe moduri de a crea acelasi aspect ca cel din revista cu mai putina investitie.

1. Spoturi de lumina. Sa decidem cu privire la o pozitie pentru living, creand zona de conversatie si un punct central. Punctul central in living poate fi un detaliu de design, semineu, sau tablou modern.

2.  Curat si ingrijit. Sa alegem doar ceea ce ne trebuie in camera. Pentru a face, ca living-ul sa arate bine, sa renuntam la diverse accesorii (bibelouri), sa reducem mobilierul si putem obtine eleganta.

3. Sa mutam mobilierul din aproprierea peretelui. Este un living si totul trebuie sa stea destul de aproapre pentru a vorbi unul cu altul.

4.Relaxare. Sa incercam sa obtinem loc de sezut pentru minim 3-4 persoane intr-un living mai micut. Daca living-ul nostru este mare atunci putem aseza musafirii nostrii in diferite grupuri.

amenajare living5. Covorul adauga un plus de eleganta living – ului. Cu suprafata neteda, moale, cu diferite modele ne ofera senzatia de caldura si poate fi un accesoriu extraordinar in living.

6.Mai multe detalii. Sa utilizam mai multe detalii arhitecturale, cum ar fi de exemplu mobilier pentru a schita un spatiu. Pereti despartitori, cortine pot servi la definirea camerei.

amenajare living7. Perdele colorate. In general stim, ca draperiile sau perdelele colorate arata cel mai bine, acest lucru ajuta la crearea si mentinerea unui fundal de design excelent.

8. Pardoseala. Parchetul laminat ar trebuie sa fie de culoare mai inchisa decat peretii living -ului. Este nevoie de acest lucru pentru a obtine un foarte bun echilibru.

9. Diagonal. Merita incercat sa punem un mobilier pe diagonala, astfel putem crea interes si oferi mai mult design living-ului.

 

Sursa originala: http://homeklondike.com/2012/04/05/ideas-for-improving-living-room/#more-17154

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar